close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Etică

Un doctorat (Doctor of Philosophy) este un program de studii avansate, care necesită în mod obișnuit cercetări independente. Disponibil într-o varietate de domenii, poate dura o medie de patru ani pentru a fi finalizată. Ce este doctoratul în etică? În acest program, elevii pot învăța despre etică, deoarece se referă la diverse industrii, cum ar fi știința politică, sănătatea,… Citeste mai mult

Un doctorat (Doctor of Philosophy) este un program de studii avansate, care necesită în mod obișnuit cercetări independente. Disponibil într-o varietate de domenii, poate dura o medie de patru ani pentru a fi finalizată.

Ce este doctoratul în etică? În acest program, elevii pot învăța despre etică, deoarece se referă la diverse industrii, cum ar fi știința politică, sănătatea, afacerile, globalizarea și economia. În funcție de curriculum, studenții pot folosi studii de caz pentru a ajuta la învățarea unor concepte etice avansate. Subiectele de curs pot include etica și filosofia, drepturile omului și dreptul afacerilor, etica afacerilor internaționale și teoria etică avansată. În majoritatea programelor, o mare parte din studiu se va concentra pe teza de doctorat sau teza aleasă de student.

Unul dintre multe beneficii pe care elevii le câștigă din urmărirea acestui grad este capacitatea de a gândi critic. Ei obțin, de asemenea, abilități de cercetare și scriere, precum și abilități organizaționale.

Deși costul este, și ar trebui să fie, un factor în alegerea unei școli, aceasta nu trebuie să împiedice pe nimeni să urmeze o educație. Factorii care afectează școlarizarea includ statutul de rezident, locația școlii, durata programului și taxele asociate. Cercetarea diferitelor școli poate ajuta studenții să găsească opțiuni accesibile.

Competențele dobândite prin obținerea unui doctorat în domeniul eticii ajută la o carieră într-o varietate de profesii și domenii, iar cariera specifică este adesea legată de concentrarea tezei finale a studentului. Activitățile profesionale comune includ profesori postsecundari, cercetători și mentori pentru organizațiile și școlile juridice. Absolvenții pot alege să desfășoare activități de cercetare independente pentru o varietate de publicații guvernamentale, de afaceri și juridice. De asemenea, aceștia pot alege să fie independenți și să ofere expertiză juridică și etică în calitate de consultant de afaceri.

Utilizați catalogul nostru online pentru a cerceta opțiuni interne și internaționale pentru un doctorat în etică. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Charles University Protestant Theological Faculty
Praga , Republica Cehă

Scopul studiilor de doctorat în domeniul teologiei practice și ecumenice și eticii teologice este ca studenții să cultive, în mod obișnuit pentru studii avansate, capacitatea ... +

Scopul studiilor de doctorat în domeniul teologiei practice și ecumenice și eticii teologice este ca studenții să cultive, în mod obișnuit pentru studii avansate, capacitatea lor de a gândi teologic și de a-și aprofunda cunoștințele despre tradiția teologică în ecumenic, practic, și dimensiuni etice la nivel de experți. Elevii învață să analizeze critic și să reflecteze asupra cunoștințelor dobândite și a metodelor utilizate în domeniul lor și să le interpreteze atât în contextele lor specifice, cât și în mediile interdisciplinare ale cunoașterii științifice contemporane. În funcție de subiectul proiectului lor de disertație, studiile lor se axează pe specializarea relevantă în domeniul teologiei ecumenice sau practice (de exemplu, homiletică, catehetică, poimenică, ecleziologie practică, imnologie sau missiologie) sau etică teologică sau creștin munca socială (diaconia). În același timp, totuși, ei păstrează lățimea vizibilă și orientarea interdisciplinară care se referă la toate ramurile teologiei. -
Doctorat
Normă întreagă
4 ani
Engleză, Germană
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici