918 Doctorat Programe în Europa for 2024

Doctorat Programe în Europa for 2024Filter
    • Prague, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Scopul studiilor doctorale în domeniul teologiei practice și ecumenice și al eticii teologice este ca studenții să își cultive, în mod obișnuit pentru studii avansate, capacitatea lor de a gândi teologic și de a-și aprofunda cunoștințele despre tradiția teologică în modul său ecumenic, practic, și dimensiuni etice la nivel de expert. Elevii învață să analizeze critic și să reflecteze asupra cunoștințelor dobândite și metodelor utilizate în domeniul lor și să le interpreteze atât în contextele lor specifice, cât și în cadrul interdisciplinar al cunoștințelor științifice contemporane. În funcție de subiectul proiectului lor de disertație, studiile lor se concentrează pe specializarea relevantă în domeniul teologiei ecumenice sau practice (de exemplu, omiletica, catehetica, poimenica, eclesiologia practică, imnologia sau misiologia), sau pe etica teologică sau creștină asistență socială (diaconie). În același timp, însă, păstrează lățimea adecvată a viziunii și orientarea interdisciplinară care se referă la toate ramurile teologiei.

    • Vienna, Austria

    La zi

    4 ani

    Amestecat

    Engleză

    MODUL University Viennadoctoratul lui. în Afaceri și Științe Socioeconomice este un program de studii doctorale de patru ani, cu normă întreagă, care pregătește candidații pentru a contribui la cercetare inovatoare în domenii de specializare legate de industrie. Pe baza orientării unice de cercetare a celor patru departamente ale Universității Modul, sosirea de doctorat. candidații își pot concentra propriile studii de doctorat din următoarele concentrări: Sisteme Informaționale; Marketing; Dezvoltare Durabilă; Guvernare Publică; Managementul serviciilor; Turism; Știința timpului liber; Calitatea vieții, bunăstarea și psihologia mediului. Programul de doctorat îi vizează pe cei interesați de cariere de cercetare, fie în învățământul superior, fie în industrie și este ideal pentru potențialii candidați care dețin deja o diplomă de master (sau echivalent), fie în afaceri, fie în științe sociale.

    • Geneva, Elveţia

    La zi, Part time

    3 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Programul Doctor în Relații Internaționale (DIR) este cel mai înalt grad oferit de Școala de Diplomație din Geneva și reunește excelența academică prin cercetări meticuloase independente și aplicabilitate în lumea reală.

    • Munich, Germania

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Graduate School Life Science München (LSM) oferă un program de doctorat internațional pentru cercetători de ultimă generație motivați și calificați din punct de vedere academic la una dintre universitățile de top din Europa - Universitatea Ludwig-Maximilians din München.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program se concentrează pe aspecte aplicate ale tehnologiilor analitice avansate și emergente pentru a aborda problemele actuale în materie de siguranță alimentară, nutriție și aprovizionare cu alimente.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Studiul limbii este fundamental pentru mediul de cercetare din cadrul Școlii de Arte, Engleză și Limbi străine, unde sunt luate diverse abordări lingvistice ale varietăților de engleză, franceză, irlandeză și multe altele. Veți face parte dintr-un mediu dinamic de cercetare doctorală și veți studia alături de studenți din medii diverse.

    • Lisbon, Portugalia

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Portugheză

    Doctoratul de Management la ISCTE este un program foarte riguros, cuprinzător și flexibil. Cuprins din șase domenii de specializare diferite, doctoratul nostru. este ideal pentru cei care doresc să obțină o pregătire majoră în Management și o abordare mai concentrată pe un alt domeniu științific la alegerea lor.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    3 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Un doctorat prin cercetare este similar cu un doctorat convențional. dar recunoaște munca de cercetare desfășurată de companii antreprenoriale și organizații academice care duc la rezultate noi și publicabile. Un doctorat UNYP prin cercetare este nevoie, de obicei, de minimum trei ani, timp în care ar trebui să existe trei publicații, în literatura aprobată de Universitatea din Bolton. Aceste publicații ar trebui să fie în legătură cu teza și aria de expertiză a studentului și ar trebui să dezvolte cunoștințele studentului despre subiect. Acordarea acestui doctorat se bazează pur pe aceste trei lucrări publicate și, ca atare, recompensează activitățile în desfășurare, mai degrabă decât munca suplimentară.

    • Helsinki, Finlanda
    • Vaasa, Finlanda

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de doctorat Hanken corespunde unui număr de patru ani de studii cu normă întreagă, în cadrul cărora realizați o teză de doctorat (180 de puncte de credit) și completați 60 de puncte de credit ECTS de curs.

    • Aglantzia, Cipru

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Engleză

    Doctoratul. programul în Studii Europene oferă studenților expertiză științifică în chestiuni legate atât de studiul critic al Europei de astăzi (cadrul și politicile sale instituționale), cât și de studiile culturale ale spațiului european largo sensu. Programul pregătește studenții pentru cercetare și metodologia de cercetare în conformitate cu cerințele actuale ale cunoștințelor academice.

    • Başakşehir, Turcia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Ibn Haldun UniversityProgramul de doctorat în New Media și Comunicare oferă informații teoretice despre noile media și comunicare cu aplicații practice pentru a satisface așteptările și cerințele specifice industriei și pentru a satisface nevoile academice ale domeniului. Studenții înscriși în program vor fi implicați în procesul de doctorat prin parcurgerea cursurilor teoretice și practice la nivel de doctorat timp de doi ani.

    • Karlsruhe, Germania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoranzilor HFA li se oferă oportunitatea de a beneficia de experiența bogată și expertiza remarcabilă a conducătorului lor, în timp ce construiesc o rețea de cercetare. Este posibil să urmați un doctorat. în diverse discipline legate de STEM, în funcție de mediul academic anterior, cum ar fi inginerie, informatică, științe naturale/matematică și psihologie/medicină. Ph.D. studenții din Hector Fellow Academy sunt angajați ca asistenți de cercetare pentru o perioadă de trei ani. Salariul corespunde regulamentului intern de la Universitatea respectivului Hector Fellow.

    • Sidcup, Regatul Unit

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Applicants for PhD via MPhil should have either a first-class or upper second-class honors degree from a UK Higher Education Institution or an overseas qualification rated as equivalent. We are also enthusiastic to hear from applicants who are advanced arts practitioners from across the theatre and creative industries despite not having the above formal degrees.

    • Lisbon, Portugalia

    La zi

    4 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Un doctorat nou și inovator. program pentru studenții din țările temperate cu abilități în agricultură și lanțuri agroalimentare care caută contextualizarea regiunilor tropicale și pentru studenții din țările tropicale care caută să-și confrunte competențele contextualizate cu expunerea la noi cunoștințe tehnice și științifice, printr-o experiență de formare internațională.

    • Vienna, Austria

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul. programul este un program de 5 ani, cu normă întreagă, care este structurat în cursuri și cercetare. Scopul cursului este de a dota studenții cu instrumentele necesare pentru a dezvolta cercetări inovatoare în finanțe. Studenții VGSF sunt finanțați integral, permițându-le să se concentreze complet asupra doctoratului lor.