PHDSTUDIES

Compară 4 Doctorate în Fizică teoretică

Un doctorat este o diplomă care recunoaște stapanirea unui domeniu de studiu. Cei care obțin o diplomă de doctor în filosofie pot fi eligibili pentru a deveni profesori universitari sau oameni de știință. Sunt necesare cercetări independente, iar elevii trebuie să completeze o teză care poate varia de la 80.000-100.000 de cuvinte.

Ce este un doctorat în fizica teoretică? Prin prezicerea fenomenelor naturale și raționalizarea teoriilor științifice, cei care obțin acest grad învață procesul de utilizare a modelelor matematice și abstractizări ale obiectelor fizice pentru a înțelege fizica. Cursurile pot include subiecte precum relativitatea, cosmologia și teoria corzilor. Cercetătorii vor explora probabil granițele științifice și pot dezvolta teorii proprii.

Există numeroase beneficii de a primi un doctorat în fizică teoretică. Participanții la program învață cum să utilizeze matematica pentru a efectua teste de laborator și învață cum să identifice fenomenele naturale. Elevii pot învăța cum să fie rezolvatori de probleme în orice situație.

Costul unui grad de doctorat poate varia. Deoarece durează 3-4 ani pentru a îndeplini cerințele necesare unui grad de doctor în filosofie, prețul poate crește. Locația colegiului sau a universității poate face ca și costurile să fluctueze.

Fizica teoretică a fost o parte a societății de secole. Unele cariere moderne pot include cercetător de design teoretic, inginer opto-mecanic sau fizician. Mulți absolvenți decid să adere la proiecte de cercetare postdoctorală care le oferă o experiență de laborator și îi pot ajuta să găsească oportunități de angajare mai bune. Oamenii de știință din domeniul personalului, oamenii de știință ai proiectelor și supervizorii de cercetare sunt cariere posibile. Cercetătorii de cercetare științifică își aplică cunoștințele în aplicații industriale și reprezintă o poziție concepută pentru cei cu diplomă de doctorat.

Din cauza numeroaselor universități și colegii din întreaga lume, nenumărați oameni de știință au posibilitatea de a accesa programe de doctorat oriunde s-ar afla. Multe colegii oferă programe online pentru cei interesați de o diplomă de doctor în filosofie. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Fizică teoretică Filter

Programul de doctorat cantitativ Biosciences

Graduate School of Biosciences Munich
Doctorat
Mart 2020
<
La zi
<
3 ani
01 Aug 2020
Engleză
Campus

QBM caută să pregătească o cohorta de tineri oameni de știință care, în timp ce sunt ferm ancorați în disciplina lor acasă, sunt bine pregătiți în mai multe abordări și stilur ...

Citeste mai mult

Ph.D. în fizică teoretică

Pavol Jozef Safarik University Faculty of Science
Doctorat
Sept 2020
<
La zi
<
4 ani
31 May 2020
Engleză
Campus

Doctoratul programul în fizică teoretică acoperă cercetarea proprietăților fizice ale sistemelor în stare solidă, tranziții de fază și fenomene critice în diverse sisteme magn ...

Citeste mai mult

Doctor în Fizica Teoretică, Astronomie și Astrofizică

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Doctorat
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul oferă cursuri de formare în fizică teoretică, astronomie și astrofizică. Absolventul dobândește o gamă largă de cunoștințe teoretice și experiență practică în rezolv ...

Citeste mai mult

Doctor în Fizica Materiei Condensate și Tehnologii Quantum

Национальный исследовательский технологический университет МИСиС
Doctorat
<
La zi
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul este destinat cercetătorilor care doresc să-și continue studiile în domeniul fizicii teoretice și aplicate, precum și al altor științe naturale și inginerie interdis ...

Citeste mai mult