Filter
Doctorat
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Doctorate în Franceză

Programele de doctorat sau de doctorat bazate pe cercetare sunt programe avansate de educație la nivel de absolvent. Acesta este cel mai înalt nivel disponibil și, în general, cere studenților să dețină o diplomă de master.

Ce este doctoratul în franceză? Un program în limba franceză la nivel de doctorat, în general, așteaptă ca elevii să învețe și să aibă abilități în limba care sunt comparabile cu un vorbitor nativ până la sfârșitul programului. Elevii dintr-un program studiază de obicei toate aspectele legate de limbă, inclusiv gramatica, pronunția, istoria, dialectele și cultura. Programele pot permite studenților să se specializeze în domenii care includ literatură, istorie, lingvistică, antropologie, sociologie și performanță. Elevii lucrează pentru a realiza un proiect de cercetare care să prezinte ceea ce a fost studiat într-un program. Majoritatea programelor se vor aștepta ca proiectele finale ale elevilor să facă o contribuție majoră la domeniu.

După finalizarea unui program, elevii ar trebui să aibă abilitățile de a ajuta pe ceilalți să învețe limba și să scrie și să comunice în limba franceză. În plus, studenții vor avea cunoștințe de cercetare, leadership și management care pot fi folosite în carierele viitoare.

Costul unui program de doctorat variază. Elevii își definesc în general programul prin studiile lor de cercetare, care pot afecta costurile. Elevii ar trebui să obțină estimări privind prețurile de la școala lor.

La absolvire, o persoană poate alege să continue să lucreze în predare sau cercetare. Absolvenții pot decide, de asemenea, să devină profesori la niveluri mai joase sau să lucreze în țările vorbitoare de limbă franceză ca profesor. Alte opțiuni de carieră includ predarea limbii vorbitorilor non-nativi și lucrul în țările vorbitoare de limbă franceză. Oportunități de carieră pot fi de asemenea disponibile cu agenții guvernamentale sau care lucrează cu organizații nonprofit în proiecte internaționale. Elevii pot lucra, de asemenea, în publicarea, editarea sau scrierea.

Dacă doriți să studiați în profunzime limba franceză, atunci ar trebui să luați în considerare câștigarea unui doctorat în limba franceză. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Franceză

Faculty of Humanities, Charles University

Acest program de doctorat este publicat pentru clasă și învățământ la distanță. Oricine se interesează în filosofia germană clasică și modernă, în filosofia franceză a se ... [+]

Acest program de doctorat este publicat pentru clasă și învățământ la distanță. Oricine se interesează în filosofia germană clasică și modernă, în filosofia franceză a secolelor XIX și XX, în fenomenologia germană și franceză, precum și în recepția internațională a acestor filosofii, precum și condițiile de admitere (documentele necesare se găsesc mai jos) întâlni. Curriculum-ul doctoranzilor din acest program include următoarele aspecte care trebuie furnizate în timpul studiului de doi ani (Durata minimă): În plus față de pregătirea a cel puțin trei lucrări de licență în urma cursurilor obligatorii conform Acreditării, acestea sunt cel puțin trei articole care urmează să fie publicate, participând la cel puțin trei conferințe precum și cel puțin două ședințe de cercetare în străinătate legate de teză. Gradul final constă în dovada realizărilor menționate mai sus, prezentarea tezei de doctorat, precum și în apărarea acestora ca parte a examenului de doctorat. Doctoranzii de succes pot lua titlul de doctorat. plumb.... [-]

Republica Cehă Praga 5
Contactează şcoala
Germană,Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

La un nivel mai avansat (studii doctorale), elevii sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, respectiv romanul contemporan francez, autobiog ... [+]

La un nivel mai avansat (studii doctorale), elevii sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, respectiv romanul contemporan francez, autobiografie; Teatrul francez contemporan și literatura francofonă pentru a-și dezvolta capacitățile de cercetare și gândire critică. Gradul de doctorat al departamentului francez este conceput pentru cercetătorii dedicați și constă în principal într-o disertație.

Cerințele de admitere

Cerința de admitere pentru o diplomă de doctorat este un master în limba franceză.

Detalii de contact

Nume: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / Email: wishw@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză