Filter
Doctorat
Africa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe de Doctorat în Franceză în Africa 2019/2020

Câștigul salarial un doctorat necesită un studiu extins și efort mental intens. Un doctorat este un studiu academic pe care sa te concentrezi pentru patru la șase ani după ce a obținut diploma de master dvs., și care duce, în cazul în care de succes, pentru un grad de doctorat, cel mai înalt grad academic.

 

Studii de limba franceză sunt disponibile la mai multe nivele și din diferite tipuri de instituții. Absolvenții de unul dintre aceste programe se pot aștepta să obțină acces la culturi din întreaga lume, împreună cu mai multe texte literare și diplomatice importante.

Multe programe din Africa au loc într-un mediu cultural și fizic foarte neobișnuit decât majoritatea studenților sunt familiarizați cu, în vremurile bune. Vino să știți pentru a se adapta la aceste condiții de viață este o parte din distracție și provocarea de a trai acolo. Provocarea este intelectuală, emoțională și fizică.

Vezi Programe de Doctorat în Franceză în Africa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Franceză, Africa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

La un nivel mai avansat (studii doctorale), elevii sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, respectiv romanul contemporan francez, autobiog ... [+]

La un nivel mai avansat (studii doctorale), elevii sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, respectiv romanul contemporan francez, autobiografie; Teatrul francez contemporan și literatura francofonă pentru a-și dezvolta capacitățile de cercetare și gândire critică. Gradul de doctorat al departamentului francez este conceput pentru cercetătorii dedicați și constă în principal într-o disertație.

Cerințele de admitere

Cerința de admitere pentru o diplomă de doctorat este un master în limba franceză.

Detalii de contact

Nume: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / Email: wishw@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză