PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Geografie în Botswana 2020

Cele mai populare doctorat este Doctor of Philosophy sau doctorat Doctoranzi și alte doctorate studiu pregăti absolvent pentru a lansa noi planuri care se adaugă la baza de cunoștințe comune de pe câmp. Candidații și titularii de doctorat cauta de multe ori profesii ca profesori și cercetători, dar mulți merg și pe la diferite roluri în sectorul caritabile, publice și private.

Științele geografice reprezintă un domeniu care cuprinde activitatea umană și fizica planetei Pământ. Studiile în acest domeniu pot include interacțiunea dintre cele două, dar și tehnologia folosită în analiza datelor.

Botswana este situat în Africa de Sud și a făcut progrese semnificative în dezvoltarea sistemului său de învățământ superior. Descoperirea de diamante a crescut substanțial veniturile pentru națiune, și o mare parte din aceste venituri a fost canalizate în îmbunătățirea școli și colegii.

Programe Doctorale de Top în Geografie în Botswana 2020

2 Rezultate din Geografie, Botswana Filter

Doctorat Științe geologice

Botswana International University Of Science And Technology
Doctorat
Sept 2020
Engleză
Campus

Teza de doctorat în științele geologice

Citeste mai mult

Doctorat Inginerie Geologică

Botswana International University Of Science And Technology
Doctorat
Sept 2020
Engleză
Campus

Acest program își propune să ofere, prin cercetare, specializarea în concepte și metode moderne de Explorare Minerală, Inginerie Geotehnică, Mineralogie, Petrologie și Geochim ...

Citeste mai mult