close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Germană

De obicei, urmărită după absolvirea unei diplome de master, un doctor de filosofie este cel mai înalt grad care poate fi câștigat. Acest program implică studii de cercetare avansate. Ce este un doctorat în limba germană? Un program de doctorat în limba germană permite elevilor să studieze această limbă la un nivel profund, învățând despre toate aspectele limbii și pe cei care… Citeste mai mult

De obicei, urmărită după absolvirea unei diplome de master, un doctor de filosofie este cel mai înalt grad care poate fi câștigat. Acest program implică studii de cercetare avansate.

Ce este un doctorat în limba germană? Un program de doctorat în limba germană permite elevilor să studieze această limbă la un nivel profund, învățând despre toate aspectele limbii și pe cei care o vorbesc. Cursurile dintr-un program pot acoperi subiecte generale pentru a ajuta studenții cu cercetarea lor și pentru a afla mai multe despre ceea ce se așteaptă într-un program de doctorat. Elevii vor studia limba și lingvistica împreună cu cultura și istoria germană. Unele programe pot oferi șansa unor studii specifice în film, migrație, dialecte și religie. Elevii pot fi specializați în domenii care includ legea, filosofia, literatura și politica. Programele pot include și o componentă de schimb care le va permite studenților să studieze în Germania. Durata de timp necesară pentru finalizarea unui doctorat variază în funcție de componenta de cercetare.

După finalizarea unui doctorat, un student va fi expert în limba germană. Abilitățile de comunicare excelente sunt, de asemenea, un beneficiu al unui program. În plus, elevii dezvoltă în general contacte diverse cu profesioniștii din domeniu.

Cele mai bune estimări ale costurilor provin direct din departamentul financiar al școlii. Acest lucru se datorează diferențelor dintre experiența doctorală a fiecărui student.

La absolvire, o persoană poate lucra în multe domenii diferite, punându-și cunoștințele în limba germană pentru a le folosi. Aceasta ar putea include urmărirea oportunităților de predare în învățământul superior sau în programele ESL pentru studenții germani. Absolvenții pot lucra și ca traducători sau interpreți. Alte opțiuni de carieră includ jurnalist, agent guvernamental, manager de birou de presă, scriitor, editor și bibliotecar. Elevii pot găsi de lucru cu companii private, non-profit sau agenții guvernamentale.

Dacă sunteți interesat în studiul aprofundat al limbii germane, atunci luați în considerare un doctorat în limba germană.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Faculty of Humanities, Charles University
Praga 5 , Republica Cehă

Acest program de doctorat este publicat pentru clasă și învățământ la distanță. Oricine se interesează în filosofia germană clasică și modernă, în filosofia franceză a secolel ... +

Acest program de doctorat este publicat pentru clasă și învățământ la distanță. Oricine se interesează în filosofia germană clasică și modernă, în filosofia franceză a secolelor XIX și XX, în fenomenologia germană și franceză, precum și în recepția internațională a acestor filosofii, precum și condițiile de admitere (documentele necesare se găsesc mai jos) întâlni. -
Doctorat
Normă întreagă
2 ani
Germană, Limba franceza
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici