9 Doctorat Programe în Germania for 2024

Doctorat Programe în Germania for 2024Filter
    • Munich, Germania

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Graduate School Life Science München (LSM) oferă un program de doctorat internațional pentru cercetători de ultimă generație motivați și calificați din punct de vedere academic la una dintre universitățile de top din Europa - Universitatea Ludwig-Maximilians din München.

    • Karlsruhe, Germania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoranzilor HFA li se oferă oportunitatea de a beneficia de experiența bogată și expertiza remarcabilă a conducătorului lor, în timp ce construiesc o rețea de cercetare. Este posibil să urmați un doctorat. în diverse discipline legate de STEM, în funcție de mediul academic anterior, cum ar fi inginerie, informatică, științe naturale/matematică și psihologie/medicină. Ph.D. studenții din Hector Fellow Academy sunt angajați ca asistenți de cercetare pentru o perioadă de trei ani. Salariul corespunde regulamentului intern de la Universitatea respectivului Hector Fellow.

    • Berlin, Germania

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    DIW Graduate Center (GC) de la Institutul German pentru Cercetări Economice salută cererile de la studenți postuniversitari cu înaltă calificare din întreaga lume pentru a se înscrie la programul său de doctorat structurat în economie.

    • Hamburg, Germania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Graduate School Cluster of Excellence ‚CUI: Advanced Imaging of Matter. Educația și promovarea tinerilor cercetători este un aspect și ingredient cheie pentru funcționarea cu succes a clusterului. Părți substanțiale ale activității științifice sunt efectuate de cercetători în primele etape ale carierei lor. În special, doctoranzii și postdoctorii reprezintă forța motrice și coloana vertebrală a dezvoltărilor științifice moderne datorită imparțialității, opiniilor proaspete și entuziasmului lor.

    • Hamburg, Germania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Conceptul de sprijin al Școlii Absolvente pentru studenții doctoranzi este modelat pe structura bine stabilită dezvoltată în programul de doctorat „Culturi manuscrise”, care a început cu SFB 950 „Culturi manuscrise în Asia, Africa și Europa” în 2011.

    • Frankfurt, Germania
    • Mainz, Germania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Școala internațională de cercetare Max Planck (IMPRS) privind arhitectura și dinamica subcelulară (IMPRS-CBP) este un program internațional de formare doctorală găzduit de Institutul Max Planck de biofizică, Universitatea Goethe din Frankfurt și Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz.

    • Jena, Germania
    • Karlsruhe, Germania
    • + 9 more

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    În faza de cercetare, studenții se concentrează pe cercetarea științifică pentru doctoratul lor. proiect care se desfășoară în cadrul unui grup de cercetare condus și supravegheat de un MPSP-Fellow. Studenților li se mai atribuie un co-supervizor, situat în mod ideal la o altă universitate.

    • Frankfurt, Germania

    La zi

    În campus

    Engleză

    Școala Internațională de Cercetare Max Planck (IMPRS) pentru circuite neuronale a fost înființată în 2011 și oferă în jur de zece burse de doctorat finanțate în întregime în fiecare an pentru studenți talentați care dețin o diplomă relevantă de master sau de licență drept cel mai înalt grad. Programul este predat în engleză.

    • Heidelberg, Germania

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Unic în lume și vă așteaptă! EMBL International Ph.D. Programul, inițial înființat în 1983, reprezintă inițiativa emblematică a angajamentului EMBL față de instruirea și educația de primă clasă. Internaționalitatea, îndrumarea dedicată și independența timpurie în cercetare caracterizează programul nostru. Considerat a fi unul dintre cei mai competitivi doctoranzi. programe de instruire pentru a intra, suntem angajați să oferim EMBL Ph.D. studenți cu cea mai bună platformă de pornire pentru o carieră de succes în domeniul științei.