close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Greacă

Urmărirea unui grad mai înalt ca un doctorat poate fi un pas vital către avansarea în carieră. Este o decizie pe care mulți profesioniști o fac pentru a obține un statut expert în domeniile lor. Ce este doctoratul în limba greacă? Acest tip de program oferă studenților posibilitatea de a efectua cercetări și specializări avansate în studiul Greciei antice sau moderne. Programele… Citeste mai mult

Urmărirea unui grad mai înalt ca un doctorat poate fi un pas vital către avansarea în carieră. Este o decizie pe care mulți profesioniști o fac pentru a obține un statut expert în domeniile lor.

Ce este doctoratul în limba greacă? Acest tip de program oferă studenților posibilitatea de a efectua cercetări și specializări avansate în studiul Greciei antice sau moderne. Programele pot acoperi o gamă largă de subiecte interdisciplinare din istoria antică, studii clasice, literatură clasică și contemporană, dramă, cultură și filozofie nu numai a Greciei antice, ci și a culturii moderne. Atât perspectivele moderne, cât și tehnicile vechi de studiu pot fi folosite.

O mare parte a unui program de grad avansat, cum ar fi acest lucru, poate fi cercetarea unor subiecte specifice și apoi prezentarea acestor constatări. În acest fel, elevii nu numai că dobândesc cunoștințe în domeniul lor, dar și îmbunătățesc abilitățile de comunicare, leadership și cercetare.

Programele avansate de grad, cum ar fi acest lucru sunt adesea foarte riguroase și au ore semestru și cerințele de curs pentru finalizarea. Pot exista, de asemenea, un examen de ieșire și cerințe de disertație. Timpul și costul necesar variază de la școală la școală, deci este important să cercetați cu atenție taxele și cheltuielile de școlarizare.

Studenții care finalizează un doctorat în limba greacă au posibilitatea de a fi recunoscuți ca experți în domeniile lor de studiu. Lucrarea lor academică va fi potrivită pentru carierele din universități și colegii ca consilieri, profesori sau cercetători. În calitate de profesori și experți, aceștia pot avea, de asemenea, posibilitatea de a-și publica cercetarea și cunoștințele. În afară de locul de muncă ca profesori în universități, ei pot deveni, de asemenea, dezvoltatori de curriculum și autori sau pot găsi posturi de traducători pentru organizațiile internaționale.

Unele programe de doctorat în limba greacă au o disponibilitate online, dar cursurile tradiționale de campus sunt de asemenea oferite în multe școli diferite din întreaga lume. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Johannesburg
Johannesburg , Africa de Sud

Într-o diplomă de doctorat, studenții își dovedesc capacitatea de a face cercetări originale. În mod ideal, această cercetare ar trebui să conducă la publicarea unui articol s ... +

Într-o diplomă de doctorat, studenții își dovedesc capacitatea de a face cercetări originale. În mod ideal, această cercetare ar trebui să conducă la publicarea unui articol sau a unei cărți. Valoarea formativă a unui grad de doctorat nu poate fi supraestimată: dobândirea și practicarea abilităților de gândire creativă și originală, rezolvarea problemelor, citire critică, analiză și sinteză. Subiectul gradului ar trebui să contribuie la înțelegerea civilizației noastre grecești (antică, elenistică, bizantină sau modernă) și contribuția sa la civilizația occidentală (teorie politică, filozofie, religie, literatură, teatru, film, religie, arhitectură etc. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Ian 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici