Filter
Doctorat
Emiratele Arabe Unite Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Horticultură Part time în Emiratele Arabe Unite 2019

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Horticultura este un domeniu de studiu care se poate concentra pe îngrijirea plantelor și cultivarea terenului. Amenajarea teritoriului, managementul solului și conservarea plantelor pot juca un rol în studiile horticole. Cei care studiază această ramură a agriculturii pot învăța atât știința, cât și afacerea plantelor în creștere.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Horticultură Part time în Emiratele Arabe Unite 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Horticultură, Emiratele Arabe Unite

Studii
Locație
Emiratele Arabe Unite
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
UAEU United Arab Emirates University

Gradul de doctor în filosofie (horticultură) va reprezenta atingerea unui nivel ridicat de bursă și realizări în cursuri și cercetare independentă. Doctorul de filosofie ... [+]

Conferențiar doctor în filosofie (doctorat): Știința horticolă

Gradul de doctor în filosofie (horticultură) va reprezenta atingerea unui nivel ridicat de bursă și realizări în cursuri și cercetare independentă. Doctorul de filosofie în horticultură este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere academice sau de cercetare bazate pe. Absolvenții studenților sunt de așteptat să exceleze în cercetare, predare, activități de extindere și să se dezvolte profesional. Cercetarea independentă și originală este o parte importantă a programului de absolvent și constituie o bază pentru o teză de absolvent. Cercetarea va reprezenta o contribuție originală la cunoașterea umană în domeniul academic specific și va fi prezentată într-o teză scrisă de cercetare a unui standard publicabil. Documentul trebuie să demonstreze, de asemenea, cunoașterea candidatului cu literatura de specialitate și selecția și executarea corectă a metodologiei de cercetare. Programul acoperă următoarele domenii: horticultura ornamentală, floricultură, turbogrăzile, culturile de legume, culturile de fructe, fiziologia stresului de mediu, creșterea plantelor, patologia plantelor și interacțiunile plante-patogene, biologia moleculară, biotehnologia plantelor, cultura țesutului, și agricultura ecologică și altele.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Ain
August 2020
Engleză
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză