$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Industria de automobile

Adesea luată după o diplomă de master, un doctorat oferă studenților cunoștințe aprofundate într-un domeniu de interes. Odată ce un student are un doctorat, există un număr nelimitat de locuri de muncă competitive care pot fi disponibile. Ce este doctoratul în ingineria auto? Este un program la nivel de doctorat, în care studenții învață despre diferitele provocări cu care se… Citeste mai mult

Adesea luată după o diplomă de master, un doctorat oferă studenților cunoștințe aprofundate într-un domeniu de interes. Odată ce un student are un doctorat, există un număr nelimitat de locuri de muncă competitive care pot fi disponibile.

Ce este doctoratul în ingineria auto? Este un program la nivel de doctorat, în care studenții învață despre diferitele provocări cu care se confruntă industria auto și despre cum să le abordeze. Elevii ar trebui să urmeze cursuri pentru a le pregăti pentru a lucra în industria automobilelor. Unele cursuri care pot fi necesare ca parte a acestui program includ energia și mediul, dinamica și controlul și electronica și software-ul informatic. Pentru a finaliza acest program de studii, elevii pot fi, de asemenea, obligați să ia un examen și să efectueze cercetări care culminează într-o disertație.

Absolvenții de doctorat sunt, în general, foarte calificați în rezolvarea problemelor, în compoziția și dinamica automobilelor și în îmbunătățirea eficienței auto. Aceste abilități îi pot ajuta să găsească o carieră competitivă în industria automobilelor, precum și îngrijirea propriilor vehicule.

Când vine vorba de înțelegerea costurilor, studenții ar trebui să înțeleagă defalcarea școlii și să știe dacă doresc să studieze cu normă întreagă. Ei ar trebui să contacteze școala lor potențială pentru a înțelege pe deplin cât de mult este de școlarizare.

Cei care au un doctorat în ingineria auto ar trebui, în mod firesc, să poată găsi muncă în domeniul auto. Posibilele opțiuni de carieră pot include inginerul sistemelor și componentelor, managerul instalațiilor de automobile, inginerul superior sau inginerul calității în domeniul automobilelor. Alți absolvenți pot găsi un loc de muncă în domeniul cadrelor universitare care lucrează ca profesor sau lector într-o instituție de învățământ superior care să pregătească viitorii ingineri. Opțiunile pot fi nelimitate în funcție de experiență și în ce direcție se mișcă industria automobilelor.

Cei interesați de o diplomă de inginerie auto pot găsi programe în școli din întreaga lume. Programele online pot fi de dorit pentru cei care nu se pot angaja la un program tradițional. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong

De la începutul anilor 1990, sistemele inteligente de transport (ITS) au evoluat în țările dezvoltate pentru a face față problemelor de transport, cum ar fi congestia traficul ... +

De la începutul anilor 1990, sistemele inteligente de transport (ITS) au evoluat în țările dezvoltate pentru a face față problemelor de transport, cum ar fi congestia traficului și problemele de siguranță rutieră cauzate de o populație în creștere și de o dezvoltare urbană continuă. ITS combină tehnologiile de vârf ale informațiilor și comunicațiilor utilizate în sistemele de transport și de gestionare a traficului pentru a îmbunătăți siguranța, eficiența și durabilitatea rețelelor de transport, pentru a reduce congestia traficului și pentru a spori experiențele șoferilor și pasagerilor. -
Doctorat
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Campus