PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Industria de automobile Cu jumătate de normă în Republica Cehă 2020

Un Doctor în Filosofie, doctor scurt este un grad academic avansat câștigat în diverse domenii, ceea ce înseamnă interesele majore și realizări în cercetare.

Programele de inginerie auto le oferă adesea studenților o bază solidă de cunoștințe științifice pentru a-i ajuta să își atingă țelurile educaționale. Mulți studenți pot urma cursuri de chimie, matematică, informatică și management care îi vor ajuta să se pregătească pentru viitor.

Republica Cehă, este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Țara este mărginită de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Capitalul său și cel mai mare oras, cu 1,3 milioane de locuitori, este Praga.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Programe Doctorale în Industria de automobile Part time în Republica Cehă 2020

2 Rezultate din Industria de automobile, Republica Cehă Filter

Ph.D. în Tehnologia și managementul transporturilor

University of Pardubice
Doctorat Septembrie 2020 La zi Part time Engleză Campus

Programul de doctorat Tehnologia și managementul transportului este conceput pentru a oferi studenților un fond teoretic și metodologic al tehnologiei și managementului transp ...

Citeste mai mult

Ph.D. în Mijloace de transport și infrastructură

University of Pardubice
Doctorat Septembrie 2020 La zi Part time English Campus

Studenți cu doctorat. în Transport, Infrastructură și Logistică, Tehnologia Transportului învață să rezolve teoretic problemele solicitante care apar în domeniul mijloacelor ș ...

Citeste mai mult