PHDSTUDIES.RO

Vezi Doctorate în Ingineria sistemelor Cu jumătate de normă 2020

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Persoanele interesate de îmbunătățirea proceselor de fabricație sau de proiectare pot dori să urmeze un program de inginerie a sistemelor. Elevii pot găsi instrucțiuni în ceea ce privește componentele de proiectare și arhitectură ale sistemelor de îmbunătățire, precum și studii privind tehnicile, instrumentele și metodele pentru integrarea cu succes a noilor dezvoltări.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Ingineria sistemelor Part time 2020

2 Rezultate din Ingineria sistemelor Filter

Ph.D. în Ingineria Sistemelor și Informatică

University of Pardubice
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Doctoratul În domeniul IT în administrația publică, programul de studiu în domeniul informaticii antrenează studenții pentru a deveni experți de înaltă calificare, capabili să proiecteze, să realizeze, să dezvolte profesional și să aplice informații referitoare la tehnologiile comunicării. Elevii învață să folosească metode moderne suportate de computer în procesele lor de luare a deciziilor. Absolvenții dobândesc cunoștințe despre fluxurile IT și procesele economice din organizații și instituții.

Ph.D. în Ingineria Sistemelor și Informatică, Economie și Informatică

Technical University of Liberec
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Liberec + 1 mai mult

Scopul programului este de a oferi candidati cu doctorat complex. studii în tehnologii și sisteme informatice, împreună cu cunoștințe fundamentale în economie.