PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Ingineria sistemelor Part time în Republica Cehă 2020

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.

Un program de inginerie a sistemelor poate aborda concepte, desene și arhitecturi de noi procese pentru o serie de industrii. Metodele, conceptele, instrumentele, tehnicile și standardele industriale sunt deseori studiate în ingineria sistemelor, ceea ce poate conduce la posibile gestionări sau cariere tehnice în proiectarea și implantarea sistemelor.

Republica Cehă are un învățământ universitar bazat pe bine-stabilit și cercetare. Acest lucru a făcut de învățare INI Praga unul din curriculum respectat 's în Europa, deoarece cultivă spiritul de creativitate și inovare în rândul studenților.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Diplome Doctorale în Ingineria sistemelor Cu jumătate de normă în Republica Cehă 2020

2 Rezultate din Ingineria sistemelor, Republica Cehă Filter

Ph.D. în Ingineria Sistemelor și Informatică, Economie și Informatică

Technical University of Liberec
Doctorat
Sept 2020
<
La zi
<
4 ani
Engleză
Campus

Scopul programului este de a oferi candidati cu doctorat complex. studii în tehnologii și sisteme informatice, împreună cu cunoștințe fundamentale în economie.

Citeste mai mult

Ph.D. în Informatică și Ingineria Sistemelor: Informatică în Administrația Publică

University of Pardubice
Doctorat
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
<
4 ani
15 May 2020
Engleză
Campus

Programul de doctorat în IT în administrație publică, programul de studiu în domeniul informaticii antrenează studenții pentru a deveni experți de înaltă calificare, care sunt ...

Citeste mai mult