PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Ingineria transporturilor Cu jumătate de normă în Europa 2020

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Tehnica de transport este un tip de inginerie civilă, care se pot concentra pe predarea elevilor cum să proiecteze, să construiască și să optimizeze autostrăzi, porturi și sisteme de cale ferată. Aceste abilități pot fi crucial atunci când vine vorba de obtinerea unei cariere ca inginer aeroport, inginer de port sau inginer de cale ferată.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Ingineria transporturilor Part time în Europa 2020

2 Rezultate din Ingineria transporturilor, Europa Filter

Ph.D. în Tehnologia și managementul transporturilor

University of Pardubice
Republica Cehă, Pardubice II
Doctorat
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
31 May 2020
Engleză
Campus

Programul de doctorat Tehnologia și managementul transportului este conceput pentru a oferi studenților un fond teoretic și metodologic al tehnologiei și managementului transp ...

Citeste mai mult

Ph.D. în Mijloace de transport și infrastructură

University of Pardubice
Republica Cehă, Pardubice II
Doctorat
01 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
31 May 2020
English
Campus

Studenți cu doctorat. în Transport, Infrastructură și Logistică, Tehnologia Transportului învață să rezolve teoretic problemele solicitante care apar în domeniul mijloacelor ș ...

Citeste mai mult