PHDSTUDIES

Vezi Doctorate în Ingineria transporturilor Cu jumătate de normă 2020

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

Elevii care urmăresc o educație în inginerie de transport se poate aștepta să învețe multe despre planificarea, proiectarea și construirea de active de transport importante, cum ar fi drumuri, porturi și căi ferate. Aceste abilități pot veni la îndemână pentru cei care caută profesii ca inginer autostrada, inginer feroviar sau inginer de port.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Ingineria transporturilor Cu jumătate de normă 2020

2 Rezultate din Ingineria transporturilor Filter

Ph.D. în Mijloace de transport și infrastructură

University of Pardubice
Campus La zi Part time 3 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Studenți cu doctorat. în Transport, Infrastructură și Logistică, Tehnologia Transportului învață să rezolve teoretic problemele solicitante care apar în domeniul mijloacelor și infrastructurii de transport. Elevii învață matematica, despre puterea materialelor, dinamica, fiabilitatea și viața de serviciu și cunoștințe specifice din domeniul vehiculelor și infrastructurii.

Ph.D. în Tehnologia și managementul transporturilor

University of Pardubice
Campus La zi Part time 3 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Programul de doctorat Tehnologia și managementul transportului este conceput pentru a oferi studenților un fond teoretic și metodologic al tehnologiei și managementului transportului (inclusiv serviciile poștale și de curierat) la subiecții obligatorii. Se acordă atenție în principal utilizării metodelor matematice și a altor metode în managementul transportului și metodelor de cercetare.