$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Inginerie aeronautică

Un doctor de filosofie este una dintre cele mai mari premii academice disponibile la majoritatea universităților. Folosirea filozofiei se referă la o iubire a înțelepciunii, spre deosebire de domeniul academic. Majoritatea programelor de doctorat durează trei ani până la sfârșit. Ce este un doctorat în ingineria aeronautică? Este un program academic bazat pe cercetare, axat pe princi… Citeste mai mult

Un doctor de filosofie este una dintre cele mai mari premii academice disponibile la majoritatea universităților. Folosirea filozofiei se referă la o iubire a înțelepciunii, spre deosebire de domeniul academic. Majoritatea programelor de doctorat durează trei ani până la sfârșit.

Ce este un doctorat în ingineria aeronautică? Este un program academic bazat pe cercetare, axat pe principiile, teoriile și metodele de inginerie aeronautică. Unele programe se pot referi la proiectarea navelor spațiale, a motoarelor cu reacție și a avioanelor. Adesea, programele de doctorat utilizează un amestec de ateliere, proiecte de cercetare, prelegeri și discuții pentru a ajuta elevii să învețe în mod corespunzător. O probă a participanților la curs poate include aerodinamica și propulsia, dinamica fluidelor computaționale, proiectarea misiunii spațiale, reabilitarea orbitală a resturilor și propulsia rachetelor.

Elevii interesați de o carieră în ingineria aeronautică beneficiază de această educație deoarece construiesc abilități puternice de cercetare, comunicare și leadership. Desigur, aceste abilități sunt căutate de mulți angajatori și pot chiar afecta pozitiv viața privată a participanților.

Costul unui program de diplomă poate fi afectat de școală, țară, program și durată. Deoarece există atât de mulți factori, solicitanții ar fi cel mai bine deserviți contactând direct o universitate pentru orice estimări de școlarizare.

Multe programe de doctorat duc la cariere academice ca profesori sau cercetători. Studierea ingineriei aeronautice poate duce și la aceste tipuri de căi de carieră. Cu toate acestea, absolvenții ar putea avea și alte opțiuni. Acestea pot deveni specialiști în domeniul aeronautic, designeri de avioane, coordonatori de marketing aerospațial, dezvoltatori de software și ingineri aerospațiali.

Unde puteți lua cursuri pentru un doctorat în ingineria aeronautică? Universitățile din întreaga lume pot avea programe atât online, cât și campus, care să se potrivească nevoilor dvs. Dacă doriți să aflați mai multe, căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Atlântica - Instituto Universitário
Barcarena, Portugalia

Al 3-lea ciclu de integritate structurală a aeronavelor își propune să răspundă nevoilor pieței actuale a forței de muncă din zona aeronautică și are ca scop formarea profesio ... +

Al 3-lea ciclu de integritate structurală a aeronavelor își propune să răspundă nevoilor pieței actuale a forței de muncă din zona aeronautică și are ca scop formarea profesioniștilor cu abilități și cunoștințe avansate în ingineria mecanică, materiale și aeronautică, esențiale pentru exercitarea activităților de întreținere aeronautică , o industrie în expansiune în Portugalia. -
Doctorat
Normă întreagă
3 ani
Portugheză, Engleză
Campus