$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de Doctorat în Inginerie chimică în Lituania 2022

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danema… Citeste mai mult

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Programe Doctorale de Top în Inginerie chimică în Lituania 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Lituania
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Kaunas University of Technology
Kaunas, Lituania

Chimie inginerie Ph.D. studiile sunt un program tradițional, bazat pe cercetare, de obicei de patru ani, de doctorat, care prevede:

Chimie inginerie Ph.D. studiile sunt un program tradițional, bazat pe cercetare, de obicei de patru ani, de doctorat, care prevede: -
Doctorat
Normă întreagă
4 ani
Engleză, Lituanian
Sept 2022
Campus