PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Inginerie electrică Part time în Statele Unite ale Johannesburg Africa de Sud 2020

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Inginerie electrică Part time în Statele Unite ale Johannesburg în Africa de Sud 2020

1 Rezultate din Inginerie electrică, Johannesburg Filter

DIng / DPhil în inginerie electrică și electronică

University of Johannesburg
Doctorat
Ian 2020
<
La zi
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Campus

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor și / sau proiectării și sintezei ingineriei fundamentale, precum și a principiil ...

Citeste mai mult