Filter
Doctorat
Africa Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Inginerie electrică Part time în Africa 2020

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

O aventura de învățământ din Africa poate fi incitant, deoarece bogat patrimoniu tradițional continentului 's este atât de vitală pentru cultura. Africani ospitalitate legendara este primitoare pentru străini și orașele sale multietnice atât de interesant cu muzica africană, dans și arte, atât tradiționale și moderne, constituie alte lumi întregi de aplicare și încântare, și există o serie de experiențe estetice, oriunde ați merge pentru a compara și contrast cu culoarea, vârtej, miros, și sunete de o piata din Africa.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Inginerie electrică Cu jumătate de normă în Africa 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Inginerie electrică, Africa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor și / sau proiectării și sintezei ingineriei fundamentale, precum și a princ ... [+]

DIG în inginerie electrică și electronică

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor și / sau proiectării și sintezei ingineriei fundamentale, precum și a principiilor conexe, în mod independent, la problemele specifice ale societății în general. Unul dintre obiectivele principale ale acestui proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a efectua cercetări fundamentale în inginerie de natură originală. De asemenea, promovează o abordare de învățare pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru instruirea altor studenți în domenii similare.

Rezultatele calificărilor

Rezultatele nivelului de ieșire:... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză