Filter
Doctorat
Cipru Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Inginerie electrică Cu jumătate de normă în Cipru 2020

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Cipru, oficial Republica Cipru, este o tara insula din Marea Mediterana de Est. Cipru este a treia cea mai mare și a treia cel mai populat insula din Marea Mediterană, și un stat membru al Uniunii Europene.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Inginerie electrică Cu jumătate de normă în Cipru 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Inginerie electrică, Cipru

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Nicosia

Diploma de doctorat este destinată studenților care au excelat în timpul studiilor universitare și / sau postuniversitare, au o motivație și un entuziasm puternic față de ... [+]

Durata (ani): 3 aniCalificarea a fost acordată: doctor în filosofie în inginerie electricăNivelul de calificare: ciclul 3 (doctorat)Limba instruirii: Rezultatul cercetării și teza de doctorat trebuie să fie redactate în limba engleză.Mod de studiu: Full Time sau Part TimeCredite ECTS minime: 180Profilul programului

Diploma de doctorat este destinată studenților care au excelat în timpul studiilor universitare și / sau postuniversitare, au o motivație și un entuziasm puternic față de cercetarea tehnologică și inovare și sunt înclinați să rămână într-un mediu academic sau de cercetare care lucrează la tehnologii emergente și proiecte inginerești de inginerie .

... [-]
Cipru Nicosia
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză