PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Inginerie electrică Cu jumătate de normă în Emiratele Arabe Unite 2020

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de Doctorat în Inginerie electrică Cu jumătate de normă în Emiratele Arabe Unite 2020

1 Rezultate din Inginerie electrică, Emiratele Arabe Unite Filter

Doctor în inginerie electrică

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 4 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

Creșterea rapidă a comunicațiilor, a energiei regenerabile și a industriei petroliere din EAU necesită o infrastructură academică care să poată susține gestionarea și întreținerea noilor inovații tehnologice și implicarea în dezvoltarea și proiectarea de noi produse. Departamentul de inginerie electrică din UAE University a inițiat un doctorat program pentru a sprijini aceste nevoi în creștere.