PHDSTUDIES

Caută Programe de Doctorat în Inginerie electrică Part time Europa 2020

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Inginerie electrică Part time Europa 2020

4 Rezultate din Inginerie electrică, Europa Filter

Doctor în inginerie electrică

University of Nicosia
Campus La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Diploma de doctorat este destinată studenților care au excelat în timpul studiilor universitare și / sau postuniversitare, au o motivație și un entuziasm puternic față de cercetarea tehnologică și inovare și sunt înclinați să rămână într-un mediu academic sau de cercetare care lucrează la tehnologii emergente și proiecte inginerești de inginerie .

Dr. În electronice și tehnologii de comunicare

Brno University of Technology
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Brno + 1 mai mult

Programul de doctorat oferă învățământul universitar de specialitate absolvenților studiilor de masterat anterioare în domeniul tehnologiilor electronice și de comunicații.

Ph.D. în Inginerie Electrică și Informatică

University of Pardubice
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2020 Republica Cehă Pardubice II + 1 mai mult

Studiile doctorale în programul Inginerie electrică și informatică îi educă pe studenți să devină specialiști de înaltă calificare în electronică, tehnologie informațională și informatică. Studenții devin specialiști cu înaltă calificare în tehnologia controlului proceselor pentru cercetare și dezvoltare în universități, pentru instituții de cercetare suplimentare și pentru lucrul în companii private Absolvenții ocupă poziții de conducere la diverse organizații din acest domeniu.

Doctor în Electronică

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campus La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Regatul Unit Belfast + 1 mai mult

Școala de Electronică, Inginerie Electrică și Informatică (EEECS) își propune să îmbunătățească modul în care folosim tehnologia în comunicare, serviciile de sănătate, securitatea datelor și multe alte domenii conexe.