PHDSTUDIES.RO

Compară Programe de Doctorat în Inginerie energetică Cu jumătate de normă in Hsinchu Taiwan 2019

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

inginerie energetică este un program academic care învață elevii elementele de bază ale extracției resurselor naturale, reglementarea serviciilor de putere și de gestionare a instalației. Studiat ingineria energiei poate conduce la o carieră în domeniul energiei regenerabile, cum ar fi centralele hidroelectrice sau ferme eoliene, sau în resurse naturale.

Taiwan (tradițională chineză: 台湾 sau 台湾, chineză simplificată: 台湾 tai WAN) este o națiune care este acasa, la mai mult de 23 de milioane de oameni si este unul dintre locurile cele mai dens populate din lume. Cea mai prestigioasa universitate este Universitatea Națională din Taiwan.

Taoyuan este un oraș mic în Taiwan și dotate cu facilități academice. Ea are centre universitare moderne si gazda unuia dintre cele mai noi universitate din Taiwan numit Universitatea Chang Gung. Această universitate sa specializat pe noua tehnologie lume și educație calculatoare.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Inginerie energetică Part time in Hsinchu în Taiwan 2019

1 Rezultate din Inginerie energetică, Hsinchu Filter

Phd în inginerie energetică

National Central University
Campus La zi Part time Septembrie 2019 Taiwan Hsinchu

Misiunea acestui institut este acela de a cultiva studenților cu cunoștințe și capacitatea de a deveni fie ingineri de energie profesionale sau cercetători. Trei domenii principale de cercetare sunt pe deplin dezvoltate și susținute de proiectul "Dezvoltarea First Class-Universități și Top-Level Research Centers (ME)," mai multe proiecte importante din "National Science and Technology Programul-Energie (CNVM)" și unele industrii conexe .