22 Doctorat Programe în Inginerie energetică 2024

Doctorat Programe în Inginerie energetică 2024Filter
    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctor în filosofie în inginerie (doctorat în inginerie) gradul este acordat candidaților care finalizează cu succes cursurile predate și componentele de cercetare ale programului. Elevii sunt obligați să finalizeze un program de cursuri avansate de inginerie.

    • Grand Forks, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Acest program postuniversitar UND se concentrează pe fundamentele ingineriei energetice, împreună cu cercetarea independentă și pregătirea carierei. Veți avea flexibilitatea de a participa online sau în campus și de a vă personaliza programul de doctorat în funcție de cele mai mari interese.

    • Stillwater, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de inginerie petrolieră al Oklahoma State University este bine poziționat geografic într-una dintre cele mai active zone de explorare din țară. Colegiul de Inginerie, Arhitectură și Tehnologie are un sprijin puternic din partea operatorilor locali și naționali de petrol și gaze și a companiilor de servicii, oferind studenților noștri expertiza de care au nevoie pentru a avea succes în cariera lor.

    • Evora, Portugalia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză, Portugheză

    Obiectivul principal al programului de doctorat în Inginerie este formarea de tehnicieni și cercetători de înaltă calificare, în special specializați în mecatronică sau în energie, care sunt capabili să desfășoare activități independente de cercetare sau experimentale, într-un mediu corporativ, precum și în contextul universitar. . Oferta unui al treilea Ciclu în Inginerie Mecatronică și Energie este succesiunea naturală a celui de-al doilea ciclu, și anume cele oferite de University of Evora, MSc în Inginerie Mecatronică și MSc în Inginerie Energetică Solară, și rezultă din cercetările dezvoltate la University of Evora, în special în Centrele de Cercetare evaluate de FCT, unde profesorii ciclului sunt integrați ca cercetători, și anume ICT-Institutul de Științe ale Pământului cu legătura sa cu Catedra Energie Regenerabilă a University of Evora și Laboratorul Asociat LAETA pentru Energie , Transporturi și Aeronautică. Acest program de doctorat oferă domenii avansate de specializare, cu un potențial interdisciplinar remarcabil în domenii emergente, de la ingineria proiectării produselor, instrumentație, control automat și supraveghere a proceselor, până la dezvoltarea unei game de tehnologii aplicate ingineriei mecatronice, eficiență energetică în procese, captare energie. , conversie și concentrare.

    • Ostrava, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul ingineresc (ing. Inginerie și energie) combină pregătirea tehnică avansată și de management cu cercetarea la nivel de doctorat în parteneriat cu un partener / sponsor industrial. Proiectele de cercetare vor fi direct relevante pentru planurile strategice ale partenerului dvs. industrial și vor acoperi o gamă largă de subiecte în domeniile de inginerie și energie interrelaționate și critice la nivel global.

    • London, Regatul Unit
    • Bologna, Italia

    La zi

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Industria petrolieră este organizată în patru sectoare majore: explorarea și producția de țiței și gaze naturale; transport; rafinare și marketing și distribuție.

    • Kaunas, Lituania

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul programului este de a pregăti oamenii de știință cu înaltă calificare în domeniul energeticii și ingineriei energetice pentru industrie și instituții de învățământ.

    • Rauland, Norvegia
    • Hønefoss, Norvegia
    • + 4 more

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Acest lucru de doctorat se referă la domeniile de procese tehnologice, tehnologiile de mediu și de inginerie cibernetica, cu aplicatii relevante in domeniul sistemelor energetice și tehnico de proces-industriale.

  • La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Misiunea acestui institut este acela de a cultiva studenților cu cunoștințe și capacitatea de a deveni fie ingineri de energie profesionale sau cercetători. Trei domenii principale de cercetare sunt pe deplin dezvoltate și susținute de proiectul "Dezvoltarea First Class-Universități și Top-Level Research Centers (ME)," mai multe proiecte importante din "National Science and Technology Programul-Energie (CNVM)" și unele industrii conexe .

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Proiecte de cercetare pentru vizitarea studenților absolvenți PI are o serie de proiecte de cercetare sponsorizate pentru vizitarea absolvenților (doctoranzi și masteranzi). Un student absolvent de vizită este obligat să petreacă mai multe luni la PI care lucrează sub supravegherea unei facultăți PI.

    • Harbin, China

    La zi

    În campus

    Engleză

    Această energie nucleară Ştiinţă şi Inginerie de specialitate a fost infiintata in anul 2000. Scopul acestui training de specialitate este absolvent studenţii care urmează să fie talentele înalt nivel profesional, stăpânirea teoriei de bază despre Inginerie Termo-fizica nucleară şi ...

    • Astana, Kazahstan

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de doctorat în inginerie petrolieră, predat integral în limba engleză, este conceput pentru a oferi o bază de cunoștințe sofisticată și abilități avansate la nivel de expert pentru persoanele care planifică o carieră în mediul academic, industrie și medii de cercetare în oricare dintre subdomeniile disciplinei inginerie petrolieră.

    • Prague 6, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Noul program de studiu se concentrează pe securitatea nucleară a instalațiilor nucleare, a materialelor nucleare, a surselor de radiații ionizante și a criminalisticii nucleare. O caracteristică unică a noului doctorat. programul constă în corelarea securității nucleare a instalațiilor nucleare, a materialelor nucleare, a surselor de radiații ionizante și a securității nucleare a instalațiilor nucleare și a sinergiilor sale; în special în metode de pregătire pentru situații de urgență și criminalistică utilizate în diferite domenii nucleare.

    • Al Ain, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Ph.D. Gradul de inginerie petrolieră durează de obicei patru până la cinci ani pentru a fi finalizat. Acesta implică munca de curs și de cercetare care conduc la Ph.D. Teză. Ph.D. cercetarea în cadrul Departamentului de Inginerie Petrolier este largă, aplicând științele fundamentale și aplicate pentru a investiga câteva dintre subiectele fierbinți de astăzi. Studenții dobândesc cunoștințe avansate despre teoria ingineriei petrolului și relația sa cu problemele legate de viața reală, inclusiv caracterizarea rezervoarelor și ingineria, operațiunile de recuperare și producție îmbunătățită a petrolului, curgerea fluidelor în medii poroase, modelarea proprietăților lichide ale țițeiului și a gazelor naturale, fluxul multifazic puțuri. Ph.D. absolvenții vor fi echipați cu abilitățile importante necesare pentru cercetare și mediul academic.