Filter
Doctorat
Norvegia Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Inginerie maritimă Part time în Norvegia 2020

Cele mai populare doctorat este Doctor of Philosophy sau doctorat Doctoranzi și alte doctorate studiu pregăti absolvent pentru a lansa noi planuri care se adaugă la baza de cunoștințe comune de pe câmp. Candidații și titularii de doctorat cauta de multe ori profesii ca profesori și cercetători, dar mulți merg și pe la diferite roluri în sectorul caritabile, publice și private.

Elevii se apropie de programe de inginerie maritimă de multe ori face acest lucru dintr-un interes dublu în ocean și problemele complexe ale fizicii și matematicii. Domeniile comune de interes în cadrul subiectului sunt de inginerie offshore, hidrodinamică și construcții navale.

Norvegia, oficial Regatul Norvegiei, este o monarhie constituțională unitară scandinav al cărui teritoriu cuprinde partea de vest a peninsulei scandinave, Jan Mayen, arhipelagul arctic din Svalbard și Insula Bouvet subantarctic. Învățământul superior din Norvegia este oferit de o serie de șapte universități.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Diplome Doctorale în Inginerie maritimă Part time în Norvegia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Inginerie maritimă, Norvegia

University College of Southeast Norway

Programul de doctorat pregătește candidați calificați pentru activități de cercetare, predare, diseminare și inovare, precum și alte activități în care există o cerință d ... [+]

[-]
Norvegia Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 4 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză