PHDSTUDIES.RO

Vezi Doctorate în Inginerie maritimă Part time 2020

Un Doctorat, sau o diplomă de Doctor în Filosofie, este o diplomă doctorală acordată de către o universitate academicianului care a îndeplinit toate calificările necesare și care acum poate fi considerat doctor în propriul său domeniu academic.

Programele de inginerie maritimă pot învăța pe elevi cum să creeze o varietate de nave și structuri care există în echilibru cu forțele puternice ale oceanului. Cursurile pot acoperi proiectarea și punerea în aplicare a diferitelor structuri, cum ar fi nave și platforme miniere.

Solicită Informații Programe de Doctorat în Inginerie maritimă Part time 2020

4 Rezultate din Inginerie maritimă Filter

Doctorat în inginerie navală, maritimă și navale radioelectronică

Universidad de La Laguna
Campus La zi Part time Septembrie 2020 Spania Santa Cruz de Tenerife

Programul de doctorat prezentat are ca scop instruirea, în contextul Ingineriei Nautice, Marine și Naviale de Radioelectronică, a unor cercetători de înaltă calificare pregătiți pentru inovare și pentru avansarea cunoștințelor în domeniu, care pot fi integrați pe deplin în Spațiul european al învățământului superior (EHEA) și Spațiul European de Cercetare (ERA).

Doctor în operațiuni marinăresc - Gradul Comun

University College of Southeast Norway
Campus La zi Part time Ianuarie 2020 Norvegia Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten + 6 mai mult

Programul de doctorat pregătește candidați calificați pentru activități de cercetare, predare, diseminare și inovare, precum și alte activități în care există o cerință de cunoaștere științifică și de orientare maritimă operațională.

Program de doctorat oficial în inginerie navală și industriale

Universidade da Coruña
Campus La zi Part time 3 - 5 ani Septembrie 2020 Spania Ferrol + 1 mai mult

Programul de doctorat Naval și Inginerie Industrială este o diplomă universitară oficială în căutarea de formare expert în aceste două domenii tehnologice, asigurându-se că formarea primit este științific, social, academic și profesional.

Doctor în inginerie mecanică, arhitectură navală, științe de inginerie de bază și științe inginerești interdisciplinare

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Online & Campus Combinate La zi Part time 5 - 10 ani Contactează şcoala Croaţia Rijeka + 1 mai mult

Alegerea de cursuri cu îndrumarea supervizorului său, fiecare student poate ajusta programul la interesele sale de cercetare.