$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Doctorate în Inginerie maritimă

Un program de doctorat, de obicei, urmează o diplomă de masterat și permite elevilor să se scufunde mai adânc într-un domeniu de interes. Cu acest nivel de grad, elevii au în general competențele necesare pentru a găsi o carieră adecvată în domeniul lor la un salariu competitiv. Ce este doctoratul în ingineria maritimă? Este un program de doctorat cu un accent puternic în domeniul… Citeste mai mult

Un program de doctorat, de obicei, urmează o diplomă de masterat și permite elevilor să se scufunde mai adânc într-un domeniu de interes. Cu acest nivel de grad, elevii au în general competențele necesare pentru a găsi o carieră adecvată în domeniul lor la un salariu competitiv.

Ce este doctoratul în ingineria maritimă? Este un program de doctorat cu un accent puternic în domeniul studiilor marine și acvatice. În acest program, elevii iau cursuri cum ar fi hidrodinamica estuarului, teoria valurilor neliniare, dinamica fluidelor computaționale și porturi și porturi. Participanții la program ar trebui, de asemenea, să se aștepte să petreacă o perioadă semnificativă de timp în sălbăticie, efectuând cercetări ca parte a disertației lor, ceea ce reprezintă punctul culminant al studiilor de doctorat.

Absolvenții de programe de succes sunt, în general, destul de calificați în rezolvarea ecuațiilor matematice complexe, care reprezintă o abilitate extrem de specializată, care le-ar putea oferi un avantaj competitiv atunci când vânează. De asemenea, elevii dezvoltă în mod obișnuit abilități de cercetare și abilități analitice în timp ce realizează un program.

Există o varietate de factori care pot afecta costul pentru a finaliza un program de doctorat. Elevii ar trebui să ia în considerare disponibilitatea lor de a se angaja în studiile lor și în școlile de cercetare pentru o defalcare a costurilor curente înainte de a decide.

Cursurile de doctorat sunt adesea capabile să găsească o slujbă în domeniul acvatic. Posibilele oportunități de angajare includ platforme de exploatare a petrolului, turbine eoliene inginerești și alte forme de energie alternativă, gestionarea navelor maritime și a altor nave maritime și alte cariere pe bază de medii acvatice. Unii absolvenți ar putea dori să rămână în mediul academic, să găsească o slujbă ca profesori sau profesori la un colegiu sau la o universitate.

Școlile din întreaga lume oferă programe online de doctorat în ingineria maritimă. Aceste tipuri de programe pot fi ideale pentru cei care caută flexibilitate în programul lor, precum și pentru cei care doresc să participe la un program de departe. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University of Rijeka, Faculty of Engineering
Rijeka, Croaţia

Alegerea de cursuri cu îndrumarea supervizorului său, fiecare student poate ajusta programul la interesele sale de cercetare.

Alegerea de cursuri cu îndrumarea supervizorului său, fiecare student poate ajusta programul la interesele sale de cercetare. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
5 - 10 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
University College of Southeast Norway
Rauland, Norvegia +6 Mai mult

Programul de doctorat pregătește candidați calificați pentru activități de cercetare, predare, diseminare și inovare, precum și alte activități în care există o cerință de cun ... +

Programul de doctorat pregătește candidați calificați pentru activități de cercetare, predare, diseminare și inovare, precum și alte activități în care există o cerință de cunoaștere științifică și de orientare maritimă operațională. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Aug 2022
Campus