$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Doctorate în Inginerie de fabricație

Alegerea să urmeze un doctorat de filosofie (PhD) necesită finalizarea unei disertații sau a unei teze. Programele angajează cadre didactice care sunt experți în domeniul lor pentru cea mai bună educație. Ce este doctoratul în ingineria producției? Cursurile de sudare, prelucrare și turnare a materialelor fac parte din majoritatea programelor. Fizica și matematica aplicată sunt comp… Citeste mai mult

Alegerea să urmeze un doctorat de filosofie (PhD) necesită finalizarea unei disertații sau a unei teze. Programele angajează cadre didactice care sunt experți în domeniul lor pentru cea mai bună educație.

Ce este doctoratul în ingineria producției? Cursurile de sudare, prelucrare și turnare a materialelor fac parte din majoritatea programelor. Fizica și matematica aplicată sunt componentele necesare ale curriculumului. Conferințele sunt ceva ce mulți studenți sunt sponsorizați să participe ca parte a programului lor. Cercetătorii își vor petrece o mare parte din timp lucrand la disertație și cursuri pentru a-și susține specializarea. În funcție de gradul de absolvire a studenților la un nivel complet sau parțial, cursul de studiu poate dura de la trei la șase ani până la sfârșit.

Transformarea criticii constructive în ceva productiv este o abilitate care funcționează bine în toate aspectele vieții unui absolvent, de la muncă la lucru personal. Gândirea auto-disciplină și analitică sunt atât abilități de adaptare dincolo de cadre universitare și de educație.

Costul participării la unul dintre aceste programe depinde de o varietate de factori, de la lungimea unui program la instituție. Factori suplimentari, cum ar fi granturile și asistența, ar trebui de asemenea să fie incluse în cercetarea financiară a studenților.

Un doctorat în inginerie de fabricație pregătește absolvenți pentru oportunități post-universitare în jurul valorii de cercetare și mediul academic. Absolvenții au plecat să-și înceapă propriile companii, să urce scara în laboratoarele de cercetare și să lucreze în domeniul asistenței medicale. Experiența de fabricație în procese și tehnologie pregătește studenții pentru o varietate de industrii. Pentru cei care intră în inginerie, locurile de muncă includ inginer de plante, inginer de fabricație avansată, inginer proces, inginer de fabricație și manager de calitate. Unii s-au mutat în industrii agricole, cercetare științifică și dezvoltare științifică, producție și agenții guvernamentale.

Programele de doctorat sunt oferite cu normă întreagă sau cu normă întreagă în campus sau online. Continuați cu pașii următori, cu o căutare pentru programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Kaunas University of Technology
Kaunas, Lituania

Este principalul program de doctorat din Lituania legat direct de cunoașterea creării de soluții cu valoare adăugată înaltă pentru diverse sectoare ale industriei: aerospațial ... +

Este principalul program de doctorat din Lituania legat direct de cunoașterea creării de soluții cu valoare adăugată înaltă pentru diverse sectoare ale industriei: aerospațial, apă, transport terestru și aerian, energie regenerabilă și nucleară. Contabilitatea resurselor strategice de energie, cum ar fi petrolul, gazul, energia electrică etc. depinde de cantități măsurabile. -
Doctorat
Normă întreagă
4 ani
Engleză
01 Sept 2022
Campus
 
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

Acest program este destinat absolvenților care doresc să dobândească, prin cercetare, specializarea cu privire la metodele de inginerie industrială și de producție.

Acest program este destinat absolvenților care doresc să dobândească, prin cercetare, specializarea cu privire la metodele de inginerie industrială și de producție. -
Doctorat
Engleză
Sept 2022
Campus