Filter
Doctorat
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Inginerie de mediu Part time în America de Nord 2020

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

Ingineria Mediului este un subset de inginerie care se concentreaza pe sprijinirea pentru salvarea mediului prin diminuarea efectelor poluării, schimbărilor climatice și a contaminării deșeurilor. Persoanele fizice care lucrează ca ingineri de mediu creează, proiectarea și punerea în aplicare a soluțiilor pentru curente precum și probleme ecologice viitoare.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Inginerie de mediu Cu jumătate de normă în America de Nord 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Inginerie de mediu, America de Nord

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Clarkson University Graduate School

Un grad MS de la un program de inginerie civilă și de mediu sau alte discipline inginerie este necesară pentru admitere. Solicitanții care au diplome BS și MS în alte dis ... [+]

Cerințe de admitere

Un grad de MS de la un program de inginerie civilă și de mediu sau alte discipline de inginerie este necesară pentru admitere. Solicitanții care au diplome BS și MS în alte discipline decât ingineria pot fi obligați să demonstreze competența prin cursuri de licență suplimentare, așa cum au fost stabilite de Comitetul Universitar al Departamentului. Aceasta poate include un semestru suplimentar de studiu pentru care nu se poate acorda un credit absolvent.

Nu este necesară nicio medie minimă pentru admitere. Cu toate acestea, se așteaptă o înregistrare superioară a rezultatelor academice din partea tuturor solicitanților.

Următoarele sunt cerințele minime:90 de ore de credit dincolo de BS39 de ore de curs de curs15 ore de credit în domeniul majorNouă ore de credit în domeniul minorȘase ore de credit de la un alt departament decât cel în care este găzduit studentul (cursurile dublate în CE și un alt departament nu se iau în considerare în aceste șase ore de credit).Un credit de transfer maxim de 30 de ore de credit (gradul B sau mai bun).Toate lucrările trebuie finalizate în termen de șapte ani de la finalizarea procedurii de candidatură.Toți elevii trebuie să treacă printr-un grup de cursuri de bază în una din următoarele domenii de specialitate: Mediu, Geotehnic, Construcții, Transport și Ingineria Resurselor de Apă.... [-]
Statele Unite ale Americii Potsdam
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 - 7 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză