PHDSTUDIES.RO

Caută Programe de Doctorat în Inginerie de mediu Part time în America de Nord 2020

Un doctorat sau de Doctor of Philosophy este o diplomă postuniversitară academic acordat de către universități. Odată ce o atinge un doctorat el sau ea poate fi adesea menționată ca un doctor.

Ingineria Mediului este un subset de inginerie care se concentreaza pe sprijinirea pentru salvarea mediului prin diminuarea efectelor poluării, schimbărilor climatice și a contaminării deșeurilor. Persoanele fizice care lucrează ca ingineri de mediu creează, proiectarea și punerea în aplicare a soluțiilor pentru curente precum și probleme ecologice viitoare.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Inginerie de mediu Cu jumătate de normă în America de Nord 2020

1 Rezultate din Inginerie de mediu, America de Nord Filter

Doctor în inginerie civilă și de mediu

Clarkson University Graduate School
Campus La zi Part time 3 - 7 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Potsdam + 1 mai mult

Un grad MS de la un program de inginerie civilă și de mediu sau alte discipline inginerie este necesară pentru admitere. Solicitanții care au diplome BS și MS în alte discipline decât ingineria pot fi obligați să demonstreze competența prin cursuri de licență suplimentare, așa cum au fost stabilite de către Comitetul Universitar al Departamentului.