PHDSTUDIES

Compară 2 Doctorate în Inovație

Un doctorat reprezintă cel mai înalt nivel de realizare academică pe care orice student îl poate atinge. Acest tip de program este conceput pentru a fi punctul de intrare în lucrul ca un academician. Procesul presupune crearea unei teze, lucrul cu un expert, și trei până la patru ani de cercetare intensă.

Ce este doctoratul în inovare? Inovația este un domeniu de studiu versatil, pentru că exact ceea ce faceți cercetările dvs. depinde de preferințele dvs. personale. Este o subsecțiune a domeniului afacerilor, care se referă, în general, la marketing și publicitate. Elevii în cercetarea inovării vizează noi strategii, tehnici și, ocazional, tehnologii care pot fi implementate pentru a dezvolta practici de administrare a afacerilor. Acest domeniu este dedicat creării unor concepte de ultimă oră pentru a face operațiunea corporativă mai eficientă, mai profitabilă și mai reușită.

În timpul procesului de obținere a unui doctorat în inovație, elevii dezvoltă un set de aptitudini care le vor beneficia după absolvire. Aceste competențe includ conducerea și administrarea afacerilor, managementul organizațional și operațional și abilitățile excelente de comunicare.

În timp ce studiați programe de doctorat pentru a vă înscrie, luați în considerare și taxele și taxele de școlarizare. Școala și programul pe care îl alegeți determină costul înscrierii. De fapt, țara în care locuiți va juca, de asemenea, un rol în stabilirea costurilor.

Există multe feluri diferite de carieră posibile cu un doctorat în inovație. Acest tip de grad este folosit în mod tradițional pentru a deveni profesor universitar sau cercetător, dar este posibil să intrați în orice tip de carieră pe care o preferați. Cu un doctorat în inovație, ați putea fi un analist executiv, consultant, financiar sau operațional, antreprenor sau șeful departamentelor de afaceri. În unele cazuri, este posibilă menținerea uneia dintre aceste poziții în tandem cu un profesor sau o carieră în cercetare.

Decideți dacă doriți să introduceți un program de doctorat local, străin sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Inovație Filter

Phd în antreprenoriat și inovativitate

University of Osijek Faculty of Economics
Doctorat
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Croat
Campus

Demararea inter-universitare postuniversitare interdisciplinare internaționale (doctorat) ANTREPRENORIAT de studiu și de inovativitate a fost stimulată de necesitatea creării ...

Citeste mai mult

Doctor în Design

SDS - The Sustainable Design School
Doctorat
<
Normă întreagă
<
3 ani
Limba franceza
Campus

În anii dedicați cercetării sale, doctoratul. candidatul va dobândi un nivel ridicat de expertiză într-un domeniu precis. Valoarea adăugată a cercetării sale este cea mai impo ...

Citeste mai mult