PHDSTUDIES

Compară 4 Doctorate în Istorie socială

Un doctorat - mai formal denumit "doctor de filosofie" - este cel mai înalt grad pe care un academician îl poate obține. Aceasta înseamnă, în mod obișnuit, că academicianul a îndeplinit cerințele de a fi expert în domeniul său oficial și merită titlul de "medic".

Ce este un doctorat în istoria socială? Istoria socială este un subdomeniu al istoriei care se concentrează pe experiențele celor care au trăit în trecut. Cercetătorii care caută acest grad avansat vor urma cursuri pe o gamă largă de subiecte istorice, inclusiv politică și politică, sociologia rasei și a genului și economie. Din aceste subiecte, studentul selectează o arie specială de concentrare în care să efectueze cercetări intensive. În plus, analiza calitativă și cantitativă este o componentă semnificativă a oricărui program de doctorat în istoria socială.

Un doctorat în istoria socială prezintă oportunitatea de a dezvolta abilități de nivel înalt. Capacitatea de a cerceta, de a trage și de a prezenta concluzii bazate pe cercetarea menționată și de cunoașterea evenimentelor istorice va ajuta pe cineva cu acest grad să-și continue calitatea academică în domeniu și ar putea fi de ajutor în viitoarele decizii politice.

Costul de a participa la un program de doctorat în istoria socială va depinde de o varietate de factori, în special, care instituție acordă gradul. Poate dura trei până la cinci ani pentru a obține un doctorat în istoria socială.

Din cauza setului de calificări bazat pe cercetare necesar pentru a obține un doctorat în acest domeniu, o carieră în mediul academic, inclusiv lector, profesor sau decan, este un rezultat tipic. Cu toate acestea, există o gamă largă de posibile cariere disponibile. Cei care au acest grad pot deveni adesea autori, analiști ai grupurilor de opinie sau planificatori de politici. Datorită apropierii relative a acestui domeniu față de istoria politică, mulți oficiali guvernamentali au experiență în acest domeniu academic.

Programele de doctorat din istoria socială există în întreaga lume, multe dintre acestea fiind disponibile probabil la nivel local sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Istorie socială Filter

Doctor în Sociologie Istorică

Faculty of Humanities, Charles University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Principalele subiecte ale sociologiei istorice se referă la schimbările sociale, modernizarea, procesele de modernizare, analiza civilizată, formarea statelor și națiunilor, f ...

Citeste mai mult

Dr. În istorie economică și socială

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Portugheză
Campus

Doctoratul Istoria economică și socială a fost înființată de Universitatea Tehnică din Lisabona în 1991 și adaptată la Spațiul European de Învățământ Superior în 2009. Acest c ...

Citeste mai mult

Doctor în istoria societăților, instituțiilor și gândirii. De la istoria medievală la cea contemporană

University of Trieste
Doctorat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
17 Iun 2020
Engleză
Campus

Obiectivul educațional general al "Istoriei societăților, instituțiilor și gândirii". De la istoria medievală la cea contemporană ", doctoratul este uniform pentru toate curri ...

Citeste mai mult

Doctor în economie

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Doctoratul în Istorie Economică și Socială vă oferă posibilitatea de a studia istoria economică și socială la un nivel avansat prin cercetare independentă. Găzduim una dintre ...

Citeste mai mult