PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Parma Italia 2021

Doctorat este un grad de doctorat, denumit în mod special un "Doctor of Philosophy " grad. Acest lucru este înșelătoare, deoarece titularii de doctorat nu sunt neapărat filosofi (cu excepția cazului în care a obținut diploma în filozofie!). Asta a spus, beneficiarii de doctorat sunt în măsură să se angajeze în experimente mentale, motiv de probleme, și de a rezolva problemele într-un mod sofisticat.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Orașul brânză de Italia - Parma este cunoscut pentru arhitectura sa și bogat patrimoniu. Ea are unele dintre cele mai vechi universități din Italia, cum ar fi Universitatea din Parma. Prin urmare, oricine este interesat în obținerea o educație bună într-un loc tradițional trebuie să trăiască în Parma.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Parma in Italia 2021

rezultate găsite Filter

Ph.D. în știința alimentelor

University of Parma
Doctorat
Oct 2021
<
Normă întreagă
Italiană
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Ph.D. în știința alimentelor

Citeste mai mult

Ph.D. școală în știința materialelor

University of Parma
Doctorat
Oct 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Italiană
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Doctoratul Școala în Știință și Tehnologie a Materialelor (STM) își propune să ofere absolvenților MS în Știința materialelor, fizică, chimie și inginerie abilitățile necesare ...

Citeste mai mult