PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Yokohama Japonia 2021

Un doctorat este prescurtarea de Doctor of Philosophy. Acest grad este un program postuniversitar livrat la un elev cercetator la nivel înalt care a făcut cercetare aprofundată într-un anumit domeniu sau subiect.

Japonia are una dintre sistemele de foarte integrate de învățământ superior din Asia. Japans abordare a științei și tehnologiei este extrem de evaluat, astfel, nivelul lor de educație foarte structurate de la copilărie la primar prin secundare la nivel terțiar. Cu 126 de milioane de oameni care trăiesc în Japonia are un mediu cultural bogat. Zona mai mare din Tokyo este cea mai mare zonă metropolitană din lume, cu peste 30 de milioane de locuitori.

Kanagawa este cunoscut pentru cultura sa istoric bogat și a patrimoniului. Acest oraș are unele dintre universități vechi. De exemplu, Universitatea Kanagawa este de peste 800 de ani. În afară de asta, City University Yokohama este, de asemenea, foarte renumit pentru programele sale de gradul diversificate.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Yokohama în Japonia 2021

rezultate găsite Filter

Doctor în științe umane

Toyo Eiwa University
Doctorat
Apr. 2021
Engleză
Japonez

Programul în științe umane se concentrează pe cercetarea interdisciplinară în două domenii: educație și thanatologie. Disciplina relativ nouă a tanatologiei este una dintre tr ...

Citeste mai mult