Filter
Doctorat
Africa de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de Doctorat în Latină în Africa de Sud 2019/2020

Cele mai populare doctorat este Doctor of Philosophy sau doctorat Doctoranzi și alte doctorate studiu pregăti absolvent pentru a lansa noi planuri care se adaugă la baza de cunoștințe comune de pe câmp. Candidații și titularii de doctorat cauta de multe ori profesii ca profesori și cercetători, dar mulți merg și pe la diferite roluri în sectorul caritabile, publice și private.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Programe Doctorale de Top în Latină în Africa de Sud 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Latină, Africa de Sud

Studii
Locație
Africa de Sud
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

Într-o diplomă de doctorat, studenții își dovedesc capacitatea de a face cercetări originale. În mod ideal, această cercetare ar trebui să conducă la publicarea unui arti ... [+]

Într-o diplomă de doctorat, studenții își dovedesc capacitatea de a face cercetări originale. În mod ideal, această cercetare ar trebui să conducă la publicarea unui articol sau a unei cărți. Valoarea formativă a unui grad de doctorat nu poate fi supraestimată: dobândirea și practicarea abilităților de gândire creativă și originală, rezolvarea problemelor, citire critică, analiză și sinteză. Subiectul gradului ar trebui să contribuie la înțelegerea civilizației noastre romane și la contribuția sa la civilizația occidentală (teorie politică, filozofie, religie, literatură, teatru, film, religie, arhitectură etc.).

Cerințele de admitere

Un MA în latină dă admitere la acest program.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză