PHDSTUDIES.RO

Compară 16 Doctorate în Limbi străine

PhD este prescurtarea de la Doctor în Filosofie, și se referă la o diplomă postuniversitară, care este oferit atât umaniste și științele. Este nevoie de obicei de patru ani de extinse pentru a finaliza studierea, uneori mai mult, iar studentul trebuie să completeze o disertație sau a unei teze la absolvent.

Ce este un doctor în limbi? Mai mult de a studia doar o singură limbă, acest grad de doctorat se va concentra în mod normal, de lingvistică și de comunicare, aptitudini care pot fi aplicate la mai multe cariere diferite. Cu unele programe, vă va crește abilitățile și cunoștințele unei limbi specifice dumneavoastră. În altele, veți afla mai multe despre cum să-i învețe oa doua limbă, inclusiv planificarea, evaluarea, utilizarea multimedia, precum și modul de abordare a studiilor de limbă în lumea reală.

O diplomă postuniversitară în limbi străine, pot spori capacitatea elevului de a gândi și de a lucra într-o anumită limbă, ceea ce le face mai vandabil pentru o carieră într-un cadru global.De asemenea, se poate extinde mintea, îmbunătățind abilitățile de comunicare, în general, și îmbunătățirea gradului de conștientizare și înțelegere culturală.

Ca și în orice grad, costurile asociate cu un grad în limbi vor varia, în funcție de programul pe care îl alegeți. Programele online oferă adesea o modalitate foarte bună de a ajuta la reducerea acestor cheltuieli, obținând totodată o educație excelentă.

Există mai mulți angajatori potențiali, în funcție de ceea ce program specializat in, cum ar fi ambasade, birouri guvernamentale, școli de limbi străine, ziare, reviste, publicarea și orice întreprinderi multinaționale sau non-profit. Se poate găsi traducere de muncă, dezvoltarea de materiale de curs, în cercetare, în domeniul comunicațiilor și în procesul de predare. Având un grad avansat poate ajuta cineva să intre în aceste domenii, la un nivel mai ridicat decât ar fi posibil altfel.

Studierea limbii în profunzime este un mod fascinant de a afla mai multe despre comunicare și oameni.Pentru a începe pe această cale, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

16 Rezultate din Limbi străine Filter

Filosofie germană și franceză

Faculty of Humanities, Charles University
Campus Online & Campus Combinate La zi 2 ani Contactează şcoala Republica Cehă Praga 5 + 1 mai mult

Acest program de doctorat este publicat pentru clasă și învățământ la distanță. Oricine se interesează în filosofia germană clasică și modernă, în filosofia franceză a secolelor XIX și XX, în fenomenologia germană și franceză, precum și în recepția internațională a acestor filosofii, precum și condițiile de admitere (documentele necesare se găsesc mai jos) întâlni.

Doctor în Studii Medievale și Neo-Latine

Charles University Faculty of Arts
Online & Campus Combinate La zi 4 ani Contactează şcoala Republica Cehă Praga

Absolvenții au o cunoaștere solidă a tendințelor actuale în domeniu și sunt capabili să adopte o abordare creativă a materialelor sursă relevante. Absolvenții sunt pregătiți să lucreze cu documente latine originale, adică manuscrise literare și diplomatice, incunabule, paleotipii și amprentele vechi, fiind capabile să le interpreteze și să le pregătească pentru publicare și traducere. Fiind instruiți în filologia și istoria literară și au dobândit bazele unor discipline istorice relevante (codicologie, paleografie, diplomatice) și ale istoriei culturale, absolvenții sunt pregătiți să pună opere contemporane moderne în contextul timpului lor și să le interpreteze un factor care influențează cultura și societatea perioadelor ulterioare.

Gradul de cercetare (MPhil / PhD) în studiile japoneze și coreene

SOAS University of London
Campus La zi Part time 3 ani Septembrie 2020 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Departamentul este capabil să supravegheze diplomele MPhil și doctorat prin cercetare și teză într-o gamă largă de subiecte culturale și lingvistice. Studenții intenționati de cercetare nu trebuie să se simtă constrânși să limiteze alegerea subiectelor la cele indicate în raport cu numele membrilor personalului actual (studenții postuniversitari au lucrat recent la o serie de subiecte care includ cinema japonez, texte Kabuki, lingvistică și literatură japoneză modernă, Meiji texte istorice, lingvistică și literatură coreeană, colonia coreeană și istorie din secolul al XVIII-lea). Cercetările întreprinse la nivel MPhil și doctorat se bazează pe materiale literare, documentare și arhive disponibile la SOAS și sunt colectate în timpul lucrărilor de teren în Japonia și Coreea.

Cercetare Degrees (MPhil / PhD) în studiile chineze și Asiatice

SOAS University of London
Campus La zi Part time 3 ani Septembrie 2020 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Departamentul este capabil să supravegheze diplomele MPhil și doctorat prin cercetare și teză într-o gamă largă de subiecte culturale și lingvistice. Studenții intenționati nu ar trebui să se simtă constrânși să limiteze alegerea subiectelor la cele indicate în fața numelor membrilor personalului actual (studenții postuniversitari au lucrat recent la subiecte atât de diverse precum simbolismul culorilor în textele chineze antice, cinematografia chineză și sistemele în Braille chinezesc, și studii de traducere). Dacă este necesar, se pot face aranjamente pentru supraveghere comună cu profesori din alte departamente ale SOAS . Cercetările efectuate la nivel MPhil și doctorat se bazează pe materiale literare, documentare și arhive în limbile zonei și / sau pe lucrări de teren efectuate în aceste limbi.

Dr. În limbi semitice

University of Johannesburg
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

O teză este completată pe un subiect ales de catedră și redactată sub supraveghere. Studenții se concentrează pe un subiect din domeniul arabei, studiilor islamice, ebraică (inclusiv studiile evreiești) sau un limbaj semitic cognat. Patru seminarii și o apărare doctorală (fie a propunerii, fie a tezei) sunt necesare în conformitate cu reglementările generale ale Facultății de Umanități.

Dr. În limba latină

University of Johannesburg
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Într-o diplomă de doctorat, studenții își dovedesc capacitatea de a face cercetări originale. În mod ideal, această cercetare ar trebui să conducă la publicarea unui articol sau a unei cărți. Valoarea formativă a unui grad de doctorat nu poate fi supraestimată: dobândirea și practicarea abilităților de gândire creativă și originală, rezolvarea problemelor, citire critică, analiză și sinteză. Subiectul gradului ar trebui să contribuie la înțelegerea civilizației noastre romane și la contribuția sa la civilizația occidentală (teorie politică, filozofie, religie, literatură, teatru, film, religie, arhitectură etc.).

Doctorat în limba greacă

University of Johannesburg
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Într-o diplomă de doctorat, studenții își dovedesc capacitatea de a face cercetări originale. În mod ideal, această cercetare ar trebui să conducă la publicarea unui articol sau a unei cărți. Valoarea formativă a unui grad de doctorat nu poate fi supraestimată: dobândirea și practicarea abilităților de gândire creativă și originală, rezolvarea problemelor, citire critică, analiză și sinteză. Subiectul gradului ar trebui să contribuie la înțelegerea civilizației noastre grecești (antică, elenistică, bizantină sau modernă) și contribuția sa la civilizația occidentală (teorie politică, filozofie, religie, literatură, teatru, film, religie, arhitectură etc.

Dr. În germană

University of Johannesburg
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Trebuie prezentată o teză pe o temă din literatura germană sau lingvistică și se va efectua un examen de doctorat oral (echivalentul a două lucrări constând din patru module fiecare) pentru a testa cunoștințele candidatului asupra întregii materii și pentru a-i testa teoretic. capacitate de cercetare la nivelul post-master.

Dr. În franceză

University of Johannesburg
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

La un nivel mai avansat (studii doctorale), elevii sunt încurajați să colaboreze cu noi în domeniile noastre de expertiză, respectiv romanul contemporan francez, autobiografie; Teatrul francez contemporan și literatura francofonă pentru a-și dezvolta capacitățile de cercetare și gândire critică. Gradul de doctorat al departamentului francez este conceput pentru cercetătorii dedicați și constă în principal într-o disertație.

Doctor în engleză

University of Johannesburg
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Studenții acceptați pentru acest curs trebuie să cerceteze, să scrie și să prezinte o teză completă (aproximativ 220 de pagini), care contribuie la cunoștințe noi în domeniul Studiilor de limba engleză. Supravegherea de specialitate este disponibilă în următoarele domenii de studiu: Studii literare sud-africane și post-colonialism; Editarea textului; Studii medievale, renascentiste și romantice; și ficțiune contemporană

Dr. În limbi africane

University of Johannesburg
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Examenul de doctorat se realizează în cel puțin două domenii de studiu. O teză este prezentată pe un subiect în lingvistică sau în literatură ca dovadă a capacității de a efectua cercetări și ca dovadă a unei contribuții unice la știință. Un articol gata de publicare este trimis cu teza.

Doctor în Management și Limbi

Heriot-Watt University Dubai
Campus La zi 3 ani Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Oraș academic

Programul de doctorat în Școala de Științe Sociale oferă oportunități unice pentru studenții din regiune pentru a cerceta aspecte relevante pentru lumea islamică și arabă, precum și la nivel global. De exemplu, programul oferă oportunități de cercetare în domenii precum afacerile islamice, gestionarea internațională a resurselor umane, managementul intercultural, egalitatea și diversitatea, Emiratarea și alte politici de naționalizare, marketing, durabilitate, contabilitate, finanțe și guvernanță corporativă.

Doctor în limba arabă

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 4 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

Ph.D. Programul în limba și literatura araba are ca scop pregătirea elevilor pentru a fi învățați și specialiști în acest domeniu cu o minte deschisă și un orizont deschis către disciplinele relative. Programul se va concentra asupra cercetării științifice, a cunoștințelor și asupra noilor teorii moderne în cele două linii: 1 - limbă și sintaxă 2 - literatură și critică literară. Acest lucru va fi în concordanță cu obiectivul universității din Emiratele Arabe Unite ca universitate de cercetare științifică

Doctorat în chineză

Lingnan University
Campus La zi 30 - 72 luni Contactează şcoala Hong Kong Tuen Mun

Lingnan oferă acum programe de doctorat în limba chineză pentru solicitanții care doresc să continue cercetarea în diverse domenii.

Doctor în engleză

Lingnan University
Campus La zi 30 - 72 luni Contactează şcoala Hong Kong Tuen Mun

Studiile de limba engleză contemporană reprezintă o zonă interesantă de predare și cercetare. Departamentul de limba engleza ofera un program de diploma de onoare si un program postuniversitar de Studii de limba engleza contemporana.