34 Doctorat Programe în Limbi străine 2024

Doctorat Programe în Limbi străine 2024Filter
    • Limerick, Irlanda

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Hamilton, Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Franceză

    Este un program interdisciplinar de patru ani, organizat în jurul literaturilor și culturilor lumii de limbă franceză, inclusiv Franța. Invităm candidații cu un master tradițional în studii în limba franceză, precum și candidații al căror curs a fost mai puțin tipic, cu condiția ca dosarul lor să îndeplinească cerințele Școlii de Studii Absolvente (SGS).

    • Budapest, Ungaria

    La zi

    4 ani

    În campus

    Germană

    • Fargo, Statele Unite ale Americii

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program inovator și unic regional invită studenții să lucreze la intersecția studiilor retorice, textuale și culturale.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de doctorat în Școala de Științe Sociale oferă oportunități unice pentru studenții din regiune pentru a cerceta aspecte relevante pentru lumea islamică și arabă, precum și la nivel global. De exemplu, programul oferă oportunități de cercetare în domenii precum afacerile islamice, gestionarea internațională a resurselor umane, managementul intercultural, egalitatea și diversitatea, Emiratarea și alte politici de naționalizare, marketing, durabilitate, contabilitate, finanțe și guvernanță corporativă.

    • Arlington, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Un doctorat în limba engleză pregătește elevii în cea mai avansată etapă pentru interpretarea și compunerea textelor. Doctoratul programul pune accentul pe studiu critic riguros în domeniile retoricii, compoziției, teoriei critice, studiilor culturale, studiilor literare, pedagogiei și scrierii tehnice.

    • Florence, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză, Italiană

    • London, Regatul Unit
    • Bologna, Italia

    La zi

    24 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    În acest program de cercetare, studentul explorează metodologia predării limbii a doua (SLT) și o susține cu multe exemple. Prezintă noi direcții pentru programul de predare a limbii engleze (ELT), descriind metode pedagogice inovatoare și idei consistente care duc la succes în acest domeniu. Curriculum-ul ar trebui să acopere toate problemele cheie pentru o practică ELT eficientă.

    • Johannesburg, Africa de Sud

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Într-o diplomă de doctorat, studenții își dovedesc capacitatea de a face cercetări originale. În mod ideal, această cercetare ar trebui să conducă la publicarea unui articol sau a unei cărți. Valoarea formativă a unui grad de doctorat nu poate fi supraestimată: dobândirea și practicarea abilităților de gândire creativă și originală, rezolvarea problemelor, citire critică, analiză și sinteză. Subiectul gradului ar trebui să contribuie la înțelegerea civilizației noastre romane și la contribuția sa la civilizația occidentală (teorie politică, filozofie, religie, literatură, teatru, film, religie, arhitectură etc.).

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Departamentul este capabil să supravegheze diplomele MPhil și doctorat prin cercetare și teză într-o gamă largă de subiecte culturale și lingvistice. Studenții intenționati de cercetare nu trebuie să se simtă constrânși să limiteze alegerea subiectelor la cele indicate în raport cu numele membrilor personalului actual (studenții postuniversitari au lucrat recent la o serie de subiecte care includ cinema japonez, texte Kabuki, lingvistică și literatură japoneză modernă, Meiji texte istorice, lingvistică și literatură coreeană, colonia coreeană și istorie din secolul al XVIII-lea). Cercetările întreprinse la nivel MPhil și doctorat se bazează pe materiale literare, documentare și arhive disponibile la SOAS și sunt colectate în timpul lucrărilor de teren în Japonia și Coreea.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Absolvenții au o cunoaștere solidă a tendințelor actuale în domeniu și sunt capabili să adopte o abordare creativă a materialului sursă relevant. Absolvenții sunt echipați să lucreze cu documente latine originale, adică manuscrise literare și diplomatice, incunabule, paleotipuri și tipărituri vechi, fiind capabili să le interpreteze și să le pregătească pentru publicare și traducere. După ce au fost instruiți în filologie și istorie literară și au dobândit bazele disciplinelor istorice relevante (codicologie, paleografie, diplomatică) și ale istoriei culturale, absolvenții sunt pregătiți să plaseze lucrările medievale și moderne timpurii în contextul timpului lor și, de asemenea, să le interpreteze ca un factor care influențează cultura și societatea epocilor ulterioare.

    • Prague, Republica Cehă

    La zi

    4 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Acest program de studii trimis spre revizuire își propune să formeze profesioniști care își pot aplica în mod creativ expertiza teoretică în studiile engleze într-un context larg conceput de educație care acoperă toate etapele educaționale. Programul promovează, de asemenea, ingeniozitatea și flexibilitatea, producând astfel experți erudici care pot reevalua nevoile în continuă schimbare ale predării limbilor străine și le pot încorpora în metodologia lor. Poate cel mai important, programul de studii trimis spre revizuire este o simbioză între domeniul major de studiu (adică filologia engleză, care cuprinde aspecte lingvistice și literar-culturale) pe de o parte și didactica englezei și didactica aplicată, pe de altă parte. Acesta este un program fără specializare.

    • Faro, Portugalia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

  • La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Comunitatea noastră de cercetare a cadrelor universitare și a savanților se angajează să producă cercetare de clasă mondială și clasamentul nostru pe locul 7 în 2014 Cadrul de excelență în cercetare este o dovadă a reputației noastre internaționale puternice pentru excelență.

    • Dunedin, Noua Zeelandă

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză