PHDSTUDIES

Compară 4 Doctorate în Lingvistică aplicată

Programele de doctorat, cunoscute și sub numele de Doctor of Philosophy, oferă studenților șansa de a studia un subiect aprofundat. Ele necesită un angajament deosebit față de cercetare și includ, de obicei, elemente de predare. Acesta este nivelul cel mai înalt de atins.

Ce este un doctorat în lingvistica aplicată? Un program de doctorat în lingvistică aplicată le permite studenților să privească limbile în moduri pe care nu le-ar mai avea înainte. Programele pot permite studenților să se specializeze într-o zonă de lingvistică sau să se concentreze asupra unui anumit aspect al limbii. Printre exemple se numără alfabetizarea, gramatica, planificarea limbilor, testarea limbilor, învățarea limbilor asistată de calculator și variațiile de limbă. Elevii pot alege, de asemenea, să se specializeze în domenii care includ pragmatica, psihologia, discursul vorbit, limba engleză, evaluarea vocabularului și a programului lingvistic. Un program implică, în general, finalizarea unui proiect de studiu avansat de cercetare.

Programele oferă în general elevilor o educație echilibrată în lingvistică.De asemenea, aceștia pot dobândi abilități în predarea, cercetarea și tehnologia care îi pot ajuta să aibă oportunități de carieră viitoare.

Costurile unui program diferă destul de puțin datorită faptului că elevii au nevoie de diferite perioade pentru a finaliza un program. Școala elevului ar fi cea mai bună sursă pentru informații despre costuri.

Opțiunile de carieră pentru absolvenții cu doctorat în lingvistică aplicată sunt axate în principal pe predare și cercetare. Elevii pot dori să predea lingvistică la nivel de colegiu sau să lucreze în alte segmente ale educației. Absolvenții pot deveni profesori de limbi străine sau pot preda vorbitori non-nativi. Ele se pot concentra, de asemenea, pe o arie de analiză a limbii sau lucrează în cercetarea lingvistică. Unii studenți pot alege să treacă dincolo de predare și cercetare pentru a lucra pentru agențiile guvernamentale, nonprofit sau corporații, în special pentru cei implicați în tehnologia lingvistică.

Dacă doriți să studiați lingvistica prin cercetare aprofundată, atunci ați putea dori să completați un doctorat în lingvistica aplicată. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

4 Rezultate din Lingvistică aplicată Filter

Doctor în lingvistică aplicată

Northern Arizona University
Doctorat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Ph.D. Programul în Lingvistică Aplicată de la Northern Arizona University este conceput pentru a pregăti viitori profesori, cercetători și formatori de cadre didactice pentru ...

Citeste mai mult

Phd structurată în lingvistică aplicată

Mary Immaculate College
Doctorat
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Principiul educațional de bază al programului este că acesta va fi condus de cercetare și va atrage după sine angajarea cu cercetarea de ultimă oră într-o serie de sub-domenii ...

Citeste mai mult

Dr. În lingvistică aplicată

University of Johannesburg
Doctorat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul postuniversitar în lingvistică aplicată și teorie literară, bazat pe domeniile de cunoaștere ale ambelor discipline, are ca scop educația și necesitățile de formare ...

Citeste mai mult

Doctor în lingvistica computațională

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Doctorat
<
Online şi campus combinate
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Lingvistica computațională este un domeniu științific interdisciplinar care implică matematică (inclusiv subiecte precum matematica discretă, statistici și probabilități), inf ...

Citeste mai mult