PHDSTUDIES

Compară Programe de Doctorat în Lingvistică în Polonia 2020

Un Doctorat poate varia în funcție de instituția și de țara în care este oferit. Mulți oameni de știință urmează un Doctorat datorită motivației puternice de a contribui la comunitatea academică, precum și la curiozitatea reală pe care o au cu privire la domeniul lor de studiu.  

Un doctorat în lingvistică vă permite să aibă cunoștințe avansate în domeniu lingvistică de studiu. Cu acest grad, veți înțelege originea diferitelor limbi din lume, precum și analiza relația lor și modul în care acestea pot fi îmbunătățite pentru a îmbunătăți comunicarea corectă și eficientă între diferite persoane.

Ca multe alte țări din UE, Polonia oferă școlarizare ieftin sau chiar gratuit pentru studenții din UE. Viitorii studenți trebuie să se aplice direct la instituția lor polonez ales. Universitatea din Varșovia, de exemplu, taxele de între £ 1.300 și 2.500 de lire sterline pe an pentru cursurile de limba engleză.

Programe Doctorale de Top în Lingvistică în Polonia 2020

1 Rezultate din Lingvistică, Polonia Filter

Ph.D. în lingvistică

Jan Dlugosz University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Engleză
Lustrui
Campus

Jan Dlugosz University din Czestochowa participă la programul STER și deschide recrutarea la Școala de doctorat pentru candidații din străinătate care doresc să scrie o disert ...

Citeste mai mult