35 Doctorat Programe în Malaysia for 2024

Doctorat Programe în Malaysia for 2024Filter
    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Part time

    36 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Doctoratul. in Education este un program de trei ani bazat pe cercetare, livrat complet online. Programul este destinat persoanelor care doresc să se pregătească pentru o carieră de educator sau să-și accelereze perspectivele actuale de carieră la nivelul următor. Odată cu ritmul în continuă creștere al tehnologiei și nevoile de învățare în continuă schimbare, inovarea continuă a devenit o necesitate pentru susținerea economiei globale. Programul este conceput pentru a stimula talentul pentru sectorul educațional, așa cum este cerut de economia actuală bazată pe cunoaștere.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de doctor în filozofie își propune să promoveze absolvenții să fie cercetători și savanți capabili să genereze idei de cercetare critice, creative și originale și să formuleze propuneri teoretice pentru cercetări academice extinse în domeniul afacerilor și managementului, care să conducă la o contribuție semnificativă în mediul academic, industrie și societate.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    INCEIF a stabilit reperul pentru excelență în cercetarea industrială. Savanții noștri renumiți și liderii experimentați din industrie se străduiesc să creeze un mediu favorabil în care mințile excepționale să poată înflori, conducând progresul și dezvoltarea în domeniul finanțelor islamice. Doctorat în finanțe islamice prin cursuri și disertație este un program intensiv conceput pentru studenții care necesită expunere la cursuri înainte de a continua cercetarea în finanțe islamice.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    De ce dr. APU prin programul de cercetare? Veți fi repartizat unui grup de supraveghetori cu înaltă calificare; O gamă largă de domenii de cercetare de ultimă oră în domeniul informaticii și domeniilor de administrare a afacerilor; Avem atelierele noastre regulate de cercetare, colocviu și seminarii facilitate de academicieni și profesioniști locali și internaționali; Servicii complete de sprijin pentru studenți; Baze de date online cu resurse.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Doctoratul în programul Islamic Finance este un program inovator, multidisciplinar și bazat pe cercetare, care conferă abilitățile analitice și de investigație necesare pentru a vă extinde în continuare cunoștințele teoretice. În plus, programele vă permit să dobândiți o înțelegere cuprinzătoare a finanțelor islamice și să sporiți capacitatea de a analiza și interpreta evoluțiile de pe piața serviciilor financiare islamice în creștere rapidă.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    De ce APU doctoratul nostru prin program de cercetare? Veți fi repartizat într-un grup de supraveghetori cu înaltă calificare; o gamă largă de cele mai noi domenii de cercetare în domeniile managementului.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Cercetarea din programul de doctorat este o investigație aprofundată a problemelor specifice de cercetare legate de o disciplină de management, cu scopul de a spori și de a contribui la noi cunoștințe în această disciplină.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Programul de doctorat Arts oferă cursuri interdisciplinare în Istorie, Filosofie, Drept, Economie, Studii de gen, Stiinte Politice, Sociologie, Studii Media si studii de mediu, cu accent pe aspectele majore ale tradițiilor umaniste și sociale din Asia și alte.

    • Subang Jaya, Malaysia

    În campus

    Engleză

    Candidații care urmăresc doctoratul (Educația) trebuie să dezvolte o abordare independentă de gândire și o experiență unică în propriul interes de cercetare. Cercetarea independentă necesită o investigație diligentă și amănunțită a unui subiect cu scopul de a formula idei, constatări și teorii noi și originale.

    • Kajang, Malaysia

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Ph.D. Programul oferit la KLIUC are un mai mare accent pe cercetare în comparație cu gradul de Master și este orientată spre a stăpâni cunoștințele de inginerie civilă în curs de pregătire pentru o dezvoltare a carierei mai mare. Acest grad este

    • Shah Alam, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Doctor of Philosophy (PhD), programul este conceput pentru a pregăti studenţii pentru o carieră ca un academician sau un cercetător în sectorul public sau privat.

    • Shah Alam, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Acest roman Ph.D. programul își propune să producă lideri în mediul academic și industrie prin abordarea sa multidisciplinară a durabilității. Absolvenții vor fi dotați cu abilitățile analitice cantitative și calitative necesare pentru a formula și susține soluții la problemele globale de sustenabilitate.

    • Shah Alam, Malaysia

    În campus

    Engleză

    Dacă sunteți angajat în cercetarea care face diferența, nu în ceea ce privește filozofia, ci și practica de afaceri în sine, ar trebui să vă înscrieți la acest program de doctorat în filosofie (afaceri). În acest program de doctorat, veți produce o lucrare substanțială care aduce o nouă contribuție la cunoștințele subiectului.

    • Kajang, Malaysia

    În campus

    Engleză

    Doctoratul în studii chineze prevede finalizarea unei teze de cercetare într-o gamă largă de subiecte conexe în sinologia tradițională și cultura Han și în studiile chineze din Asia de Sud-Est, literatura chineză malaeziană și studii culturale.

    • Kuantan, Malaysia

    În campus

    Engleză

    Doctorul în filosofie / doctorat (management) pune accentul în principal pe cercetare ca fiind cerința majoră pentru obținerea diplomelor. Doctor în filozofie / doctorat (management) dezvoltă atât cunoștințe practice, cât și abilități necesare dezvoltării dvs. la locul de muncă. Vă va pregăti pentru angajare fie la nivel local, fie în arena internațională.