PHDSTUDIES

Compară 4 Doctorate în Management maritim și de coastă

Obținerea unui doctorat este un obiectiv al multor studenți care doresc să se distingă ca experți într-o industrie. Absolvenții pot găsi, în general, o carieră plină de satisfacții după absolvire.

Ce este un doctorat în managementul de coastă și pe mare? Acest program de doctorat specializat are un accent puternic pe domeniul studiilor marine și acvatice și modul în care acestea se aplică într-un cadru practic. În acest program, este de așteptat ca doctoranzii să studieze cursuri precum interacțiunea aer-mare, mecanica avansată a fluidelor, dinamica undelor oceanice și metodele de cercetare cantitative și calitative. În plus față de acest curs, elevii pot fi, de asemenea, obligați să ia un examen cuprinzător și să efectueze cercetări pe teren ample, pe care le vor prezenta unui comitet ca parte a unei teze de apărare.

După absolvire, persoanele cu doctorat în managementul costier și marin ar trebui să aibă o înaltă calificare în ceea ce privește utilizarea durabilă a resurselor marine, alături de excelente abilități de cercetare și analiză-gândire. Aceste abilități nu sunt doar utile în ocuparea forței de muncă, ci și în slujirea comunității.

Unii factori care ar trebui luați în considerare includ dacă studenții doresc să studieze cu normă întreagă și unde se află școala lor de alegere. Elevii sunt încurajați să se adreseze școlilor pentru mai multe informații.

Există o varietate de opțiuni de carieră în așteptare pentru cei care finalizează cu succes un doctorat în Coasta și Managementul Marin. Mulți absolvenți ar putea dori să lucreze pentru a îmbunătăți condițiile atmosferice terestre-oceane, lucrând în domeniul efectuării cercetărilor ca om de știință. Alții ar putea să-și găsească locul de muncă în calitate de inginer marin, cu accent pe durabilitatea ecologică legată de ciclul hidrologic. Există, de asemenea, locuri de muncă disponibile la colegii și universități din întreaga lume pentru cei care doresc să fie lector sau profesor pe un anumit subiect.

Cu programe online de doctorat în școli din întreaga lume, studenții ar trebui să poată găsi ceva care să le fie potrivit. Mediile de învățare online sunt excelente pentru cei care nu pot prospera într-o clasă tradițională. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Management maritim și de coastă Filter

Program oficial de doctorat face * Marea marină știință, tehnologie și management

Universidade da Coruña
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Spaniolă
Campus

Scopul programului de doctorat este de a instrui cei mai buni specialiști și cercetători în domeniul științei, tehnologiei și de gestionare a mării, în diferite aplicații econ ...

Citeste mai mult

Doctor în Știința Mediului Marin

The Hong Kong University of Science and Technology
Doctorat
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Programul de doctorat urmărește să instruiască studenții în cercetarea originală în domeniul științei mediului marin și să cultive gândirea independentă și inovatoare, care es ...

Citeste mai mult

Ph.D. în știința marină (MarS)

King Abdullah University of Science and Technology
Doctorat
<
Normă întreagă
<
30&nbsp;-&nbsp;42 luni
Engleză
Campus

Programul Marine Science (MarS) profită de poziția KAUST pe Marea Roșie, un laborator viu cu un mare potențial pentru știință interesantă. Programul abordează biologia și ecol ...

Citeste mai mult

Dr. În sănătate acvatică

University of Johannesburg
Doctorat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Scopul doctoratului în Sănătate acvatică este de a oferi studenților calificați o înțelegere aprofundată și cunoaștere integrată a teoriei avansate aplicabile în domeniul spec ...

Citeste mai mult