close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Management operațional

Cele mai multe domenii de studiu culminează cu un doctorat. Acest nivel de performanță educațională este cel mai înalt posibil și are cel mai mare număr de căi de carieră deschise absolvenților. Este necesar să se încheie anumite programe înainte de înscrierea într-un program de doctorat. Ce este doctoratul în managementul operațional? Managementul operațional este un domeniu… Citeste mai mult

Cele mai multe domenii de studiu culminează cu un doctorat. Acest nivel de performanță educațională este cel mai înalt posibil și are cel mai mare număr de căi de carieră deschise absolvenților. Este necesar să se încheie anumite programe înainte de înscrierea într-un program de doctorat.

Ce este doctoratul în managementul operațional? Managementul operațional este un domeniu de studiu care se concentrează pe toate aspectele necesare pentru a menține o afacere în desfășurare. Acestea includ vânzări și marketing, gestionarea angajaților, menținerea bunurilor imobile și multe altele. Elevii din acest tip de program iau în mod obișnuit cursuri care îi pregătesc să-și înceapă propriile afaceri ca antreprenori sau să lucreze ca administratori primari în afacerile existente.

Există multe abilități pe care oamenii le dezvoltă în timp ce studiază managementul operațional. Elevii tind să dezvolte abilități de conducere, o înțelegere a afacerilor și abilități de evaluare profesională. Aceste abilități pot fi extrem de benefice și adesea ajută absolvenții să obțină salarii mai mari.

Costul înscrierii într-un program de doctorat în managementul operațional variază destul de puțin. De aceea, efectuarea cercetării în avans este atât de importantă. Mulți factori afectează taxele și taxele, inclusiv școala și programul pe care îl alegeți, precum și țara în care studiați.

Opțiunea de carieră primară disponibilă pentru cei care au absolvit un doctorat în Managementul operațional este managerul de operațiuni. O persoană aflată în această poziție gestionează aproape toate aspectele legate de funcționarea unei afaceri, de la vânzări la angajați. Pot fi disponibile și alte tipuri de funcții de conducere, inclusiv managerul de resurse umane sau managerul de marketing. În cele din urmă, absolvenții pot deveni consultanți sau specialiști în planificare, antreprenori care își încep propria afacere sau, după o perioadă de timp, directori executivi.

Dacă sunteți gata să începeți să studiați managementul operațional la nivel de doctorat, găsiți un program care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong

Ph.D. program în Operations Management pune accentul pe metodologia bazată pe modele și pe cercetarea motivată de practică. Elevii sunt instruiți să folosească instrumente can ... +

Ph.D. program în Operations Management pune accentul pe metodologia bazată pe modele și pe cercetarea motivată de practică. Elevii sunt instruiți să folosească instrumente cantitative și cadre analitice de la operațiunile de cercetare, economie și alte discipline pentru a studia problemele manageriale în procesele de afaceri, cum ar fi lanțurile de aprovizionare, fabricarea și sistemele de servicii. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 - 6 ani
Engleză
Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici