close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Management organizațional

După absolvirea unui masterat, mulți studenți aleg să intre în lumea muncii. Alții, totuși, optează să continue să studieze pentru a afla tot ce pot în domeniul lor. Este posibil să câștigi un doctorat ca piatra de temelie pentru majoritatea domeniilor de studiu. Ce este un doctorat în managementul organizațional? Acest domeniu de studiu este o subcategorie a domeniului de manage… Citeste mai mult

După absolvirea unui masterat, mulți studenți aleg să intre în lumea muncii. Alții, totuși, optează să continue să studieze pentru a afla tot ce pot în domeniul lor. Este posibil să câștigi un doctorat ca piatra de temelie pentru majoritatea domeniilor de studiu.

Ce este un doctorat în managementul organizațional? Acest domeniu de studiu este o subcategorie a domeniului de management mai mare, care se specializează în unele dintre aspectele mai organizaționale ale conducerii unei afaceri. Acestea includ, de obicei, logistica, lanțurile de aprovizionare, managementul de proiect sau analiza. În plus față de aceste focus-uri specializate de studiu, managementul organizațional îi învață pe studenți și despre managementul operațiunilor în general.

Competențele dezvoltate în cadrul unui program de doctorat în managementul organizațional sunt printre cele mai mari beneficii. Majoritatea elevilor au capacități de organizare, comunicare, gândire critică, funcționare în afaceri și leadership. Toate aceste abilități pot face posibilă obținerea unui salariu mai mare și introducerea unor posturi mai avansate.

Costul înscrierii într-un program de doctorat variază destul de puțin. Înainte de a vă înscrie, ar trebui să înțelegeți în mod clar ce costă să faceți. Ar trebui să cercetați cum școala, programul și țara dvs. de studiu aleasă influențează școlarizarea.

Pozițiile obținute cu un doctorat în management organizațional se concentrează, de obicei, pe îndeplinirea sarcinilor avansate zilnic și asigurarea corectă a proceselor operaționale. Aceste locuri de muncă includ adesea analist în lanțul de aprovizionare, manager de logistică, manager de resurse umane și manager de cont. Orice poziție care îmbunătățește eficiența companiei și gestionarea proceselor de afaceri complicate poate fi probabil introdusă cu acest doctorat.

Dacă sunteți gata să vă continuați educația în domeniul afacerilor, primul pas este să găsiți un program. Aveți nevoi unice, deci ar trebui să vă concentrați asupra găsirii celor mai bune opțiuni pentru dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Ashridge Executive Education
Londra, Regatul Unit

Programul are o abordare filosofică, mai degrabă decât oferind setul de instrumente standard de. Acesta vă provoacă să exploreze presupunerile implicite și explicite și implic ... +

Programul are o abordare filosofică, mai degrabă decât oferind setul de instrumente standard de. Acesta vă provoacă să exploreze presupunerile implicite și explicite și implicațiile acestor ipoteze pentru practica. -
Doctorat
Frecvență redusă
4 - 5 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici