PHDSTUDIES

Compară 4 Doctorate în Management de mediu

Un doctorat (Doctor of Philosophy) este un grad absolvent pe care studenții îl urmăresc atunci când doresc să se concentreze pe cercetare. Disponibil într-o varietate de domenii de studiu, acest program necesită, de obicei, o disertație finală sau o teză înainte de finalizare.

Ce este doctoratul în managementul de mediu? În acest program, elevii învață cum să evalueze și să utilizeze mediul în raport cu nevoile ecosistemului și ale comunității. Subiectele de studiu pot include calitatea aerului, chimia mediului, gestionarea apei, planificarea bugetului, statisticile, contabilitatea și gestionarea deșeurilor periculoase. Elevii pot alege să-și concentreze cercetarea în domeniile ecologiei urbane, toxicologiei ecologice, ecologiei râurilor și a cursurilor, fizicii atmosferice, hidrologiei hidrografice sau ecologiei bioinvasiilor.

Elevii obțin o serie de beneficii prin urmărirea unui doctorat în Managementul Mediului. Ei dezvoltă abilități analitice avansate, precum și capacități de rezolvare a problemelor. De asemenea, aceștia dobândesc competențe de comunicare și abilități interpersonale eficiente pentru a gestiona o echipă.

Costul unei educații este adesea un factor de descurajare pentru studenți. Cu toate acestea, deoarece acest grad poate fi obținut la o varietate de școli, acesta ajută la cercetarea tuturor opțiunilor, inclusiv a programelor online. Unele școli oferă, de asemenea, ajutor financiar, cum ar fi burse, împrumuturi pentru studenți și granturi.

Absolvenții care dețin un doctorat în managementul de mediu pot alege o carieră într-o varietate de domenii, în funcție de concentrarea lor de studiu. Angajatorii de obicei includ agențiile federale, de stat și locale, precum și cele din sectorul privat. Titlurile profesionale comune pot fi tehnologul de laborator, analistul de teren, specialistul în domeniul durabilității, analistul în domeniul mediului, consilierul de restaurare a ecosistemelor, specialistul în arhitectură durabilă și coordonatorul de management de mediu. Locurile de muncă legate de cercetare sunt, de asemenea, populare pentru absolvenți.

Utilizați baza noastră de date online pentru a verifica universitățile locale, școlile internaționale și opțiunile online pentru a vă câștiga doctoratul. Începeți acum și căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Management de mediu Filter

Doctor în Știința Mediului, Politică și Management

The Hong Kong University of Science and Technology
Doctorat
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Programul Doctor of Philosophy (PhD) își propune să antreneze studenții în cercetarea originală în Știința Mediului, Politică și Management și să cultive gândirea independentă ...

Citeste mai mult

Dr. În management de mediu

University of Johannesburg
Doctorat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Scopul doctoratului în managementul mediului este de a oferi studenților calificați o înțelegere aprofundată și o cunoaștere integrată a teoriei aplicabile avansate în domeniu ...

Citeste mai mult

Phd în managementul de mediu

South East European University
Doctorat
<
Normă întreagă
<
6 semestre
Engleză
Macedonean
Albanez
Campus

Programul de studiu are ca scop: să contribuie la tendințele de mediu dezvoltate în societatea noastră; opiniei publice pentru Foster rezolvarea problemelor de mediu; Cercetar ...

Citeste mai mult

Doctorat în Biodiversitate și Conservare

Universidad de La Laguna
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Spaniolă
Campus

Doctorat în domeniul biologiei are o lungă tradiție la Universidad de La Laguna . Programul "Biodiversitate și conservare" este susținut de linii consolidate și echi ...

Citeste mai mult