PHDSTUDIES

Compară Doctorate în Managementul afacerilor internaționale

Un doctor de filosofie (PhD) este cel mai popular doctorat obținut, concentrându-se pe cercetarea avansată într-un domeniu specializat de studiu. Elevii finalizează de obicei o disertație înainte de a fi denumiți "doctor".

Ce este un doctorat în Managementul Afacerilor Internaționale? Participanții la program iau cursuri pe dinamica grupului, economie, metode de cercetare cantitative și management. Elevii vor învăța despre afacerile internaționale și strategiile în management, împreună cu metodele de predare și cercetare. Specializările tipice includ sisteme informatice, finanțe, marketing, contabilitate și management. Absolvenții au adesea posibilitatea de a-și desfășura activitatea în cadrul domeniului și chiar de a studia în străinătate pentru o perspectivă cu adevărat internațională. Durata medie petrecută în program este de trei până la patru ani, însă programele de auto-ritm sau part-time pot dura până la șapte ani.

Abilitățile de management dobândite în clasă se adaptează adesea bine în sectorul privat, în angajarea guvernului și în organizațiile internaționale. Abilitățile economice și de cercetare îi ajută pe studenții interesați să gestioneze finanțe personale, inclusiv pe propriile lor, și să ajute la luarea deciziilor de înaltă calitate.

Cu opțiunea programelor full-time, part-time și self-paced, studenții potențiali trebuie să cerceteze programul pentru a stabili costurile asociate și durata de timp petrecută în sala de clasă. De asemenea, este bine să întrebați despre tipurile de ajutor financiar.

Majoritatea programelor de doctorat pregătesc savanții să predea într-o sală de clasă postsecondară sau să efectueze cercetări. Unii studenți s-au mutat dincolo de sala de clasă pentru a lucra în sectorul corporativ în calitate de directori executivi, manageri de dezvoltare a afacerilor, cercetători economici și consultanți de conducere a riscurilor. Înțelegerea posibilităților de intrare în afacerea internațională poate deschide ușile de a colabora cu organizații internaționale precum Organizația Națiunilor Unite și Fondul Monetar Internațional. Creșterea numărului de profesori universitari va continua să crească până în 2024, pentru cei interesați de o carieră academică.

Programele de doctorat sunt oferite în campus, online sau chiar în ritm propriu, în funcție de program. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Managementul afacerilor internaționale Filter

Doctorat auto-ritm în managementul afacerilor internaționale

ISM - International School of Management
Doctorat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4&nbsp;-&nbsp;7 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Doctoratul nostru dezvoltă abilitățile de cercetare și de predare de care aveți nevoie pentru a promova noi perspective și pentru a inspira următoarea generație de lideri de a ...

Citeste mai mult