close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Managementul sănătății

Un student poate intra într-un program de doctorat după ce a absolvit o diplomă de licență, o diplomă de licență sau o licență. Doctoratul este unul dintre cele mai înalte grade și studenții trebuie să finalizeze un proiect de cercetare independent, care contribuie la ceva original și semnificativ pentru cunoașterea umană. Ce este un doctorat în managementul îngrijirilor de s… Citeste mai mult

Un student poate intra într-un program de doctorat după ce a absolvit o diplomă de licență, o diplomă de licență sau o licență. Doctoratul este unul dintre cele mai înalte grade și studenții trebuie să finalizeze un proiect de cercetare independent, care contribuie la ceva original și semnificativ pentru cunoașterea umană.

Ce este un doctorat în managementul îngrijirilor de sănătate? Elevii care urmăresc acest grad vor învăța atât aspectele legate de îngrijirea pacienților, cât și componentele de afaceri ale industriei de îngrijire a sănătății. Există o serie de domenii în care se poate specializa, de exemplu sănătatea publică, care se concentrează pe găsirea de soluții la problemele de sănătate publică. Științele sociale și comportamentale în domeniul sănătății se referă la modul în care comportamentul uman și factorii sociali influențează sănătatea publică. Alte specializări se concentrează mai mult pe aspectele economice ale managementului sănătății.

Cercetarea necesară unui doctorat în Managementul Sănătății poate oferi elevilor abilități puternice de rezolvare a problemelor, care sunt utile în orice carieră. De asemenea, aceștia pot învăța să optimizeze facilitățile de îngrijire a sănătății, ceea ce le face angajați valoroși. Elevii pot practica conducerea și abilitățile manageriale care pot duce la salarii mai mari.

Costul obținerii unui doctorat depinde de numărul de ani pe care un elev îi ia pentru a termina și de studiile la universitate. Unele școli pot ajuta elevii cu costuri prin oferirea de burse, posturi de învățământ și granturi.

Cu un doctorat in Managementul Sanatatii, studentii sunt pozitionati sa lucreze ca administratori in multe afaceri si organizatii din cadrul sistemului de sanatate. Aceștia pot servi ca administrator de informații în domeniul sănătății care se ocupă de evidențele medicale sau în calitate de manager clinic care gestionează bugetele pentru un departament spitalicesc. Administratorii de spitale supraveghează asistența medicală și se asigură că protocoalele sunt urmărite în instituțiile medicale. Elevii pot lucra, de asemenea, ca administrator de case de îngrijire medicală, având grijă de finanțe, admiteri și management.

Se poate studia pentru un doctorat în Heath Care Management la universitățile din întreaga lume. Dacă universitățile locale nu oferă programe, atunci programele online reprezintă o opțiune. Pentru a afla mai multe, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Bond University
Robina, Australia

Doctor de Filosofie vă oferă expertiza de cercetare precum și abilități transferabile pe care le va pregăti pentru carierele academice și executive în mediul academic, de cerc ... +

Doctor de Filosofie vă oferă expertiza de cercetare precum și abilități transferabile pe care le va pregăti pentru carierele academice și executive în mediul academic, de cercetare și industrie. -
Doctorat
Normă întreagă
208 săptămâni
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici