Filter
Doctorat
Africa de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Doctorat în Managementul ingineriei Cu jumătate de normă în Africa de Sud 2020

Unul trebuie să realizeze două lucruri atunci când câștiga un doctorat. În primul rând trebuie să înțelegem pe deplin un anumit subiect. În al doilea rând, trebuie să extensiv în cunoștințe despre acest subiect.

Obținerea unei diplome de management în inginerie înseamnă a te pregăti pentru o carieră tehnică intensivă în afaceri. În acest domeniu de studiu studenții se vor familiariza cu cele mai bune practici de afaceri și cu știința ingineriei prin urmarea unor cursuri de dezvoltare de produs, fabricație, inginerie industrială și nu numai.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Doctorate în Managementul ingineriei Cu jumătate de normă în Africa de Sud 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Managementul ingineriei, Africa de Sud

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale ale managementului ingineriei și / proiectare și sinteză, prec ... [+]

DIng în Management Engineering

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor fundamentale ale managementului ingineriei și / proiectare și sinteză, precum și principii conexe independent la problemele specifice ale sistemelor de management ale societății în general. Unul dintre obiectivele principale ale acestui proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a efectua cercetări fundamentale independente de sisteme și de management de natură originală. De asemenea, promovează o abordare de învățare pe tot parcursul vieții și o aptitudine pentru instruirea altor studenți în domenii similare.

Rezultatele calificărilor... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză