$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Managementul tehnologiei informației

După absolvirea unei diplome postuniversitare, studenții pot alege să urmeze o diplomă de doctorat. Un doctor de filosofie, care este un tip de doctorat, se concentrează pe un anumit subiect într-un domeniu de studiu, pentru a oferi studenților o cunoaștere aprofundată. De obicei durează aproximativ cinci până la șase ani pentru a finaliza un doctorat. Ce este doctoratul în managem… Citeste mai mult

După absolvirea unei diplome postuniversitare, studenții pot alege să urmeze o diplomă de doctorat. Un doctor de filosofie, care este un tip de doctorat, se concentrează pe un anumit subiect într-un domeniu de studiu, pentru a oferi studenților o cunoaștere aprofundată. De obicei durează aproximativ cinci până la șase ani pentru a finaliza un doctorat.

Ce este doctoratul în managementul tehnologiei informației? Acest program de studiu poate explora impactul comportamental și economic al industriei IT asupra consumatorilor, societății, întreprinderilor și guvernelor. Elevii abordează deseori proiectele de cercetare, discuțiile în clasă și disertațiile din cadrul programului. Cursurile exacte necesare pot varia de la o școală la alta, dar pot include cursuri cum ar fi avansarea cercetării în managementul tehnologiei informației, crearea teoriei de management, planificarea strategică a tehnologiei informației în medii complexe și globale și procese de cercetare, teorie și practică în afaceri globale .

Elevii adesea aleg să urmeze această educație pentru a avea acces la oportunități de angajare mai mari. Un doctorat poate duce, de asemenea, la un salariu mai mare. Cercetarea necesară pentru a termina gradul poate îmbunătăți aptitudinile organizatorice ale unui student, ceea ce îl poate face mai bine managerii de timp.

Înainte de a decide care școală să participe, elevii trebuie să ia în considerare costul unui doctorat. Fiecare școală ar putea avea o școală diferită. Deseori depinde, cel puțin parțial, de dimensiunea și locația universității. Elevii ar trebui să contacteze școala pe care doresc să o urmeze pentru a obține o estimare.

Un doctorat în Managementul Tehnologiei Informației poate pregăti absolvenți pentru o varietate de cariere la nivel înalt în industria IT în organizații non-profit, instituții de învățământ, corporații mari sau guvernul. Posibilitățile exacte disponibile pot depinde de experiența anterioară și de orice altă educație.Unii studenți continuă să devină directori de tehnologie a informației, directori de programe de tehnologie, auditori de tehnologie de top și ofițeri de informații șef.

Dacă doriți să continuați acest tip de educație, trebuie să aplicați. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Prin teza de doctorat, în care culmina în sfârșit, un student calificat arată dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale. Teza ar constitui o contribuție deci ... +

Prin teza de doctorat, în care culmina în sfârșit, un student calificat arată dovezi ale lucrărilor științifice independente și originale. Teza ar constitui o contribuție decisă la cunoașterea unei perspective asupra disciplinei subiectului, precum și a domeniului de cercetare. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 4 ani
Engleză
Feb 2023
31 Oct 2022
Campus