$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Doctorate în Managementul transporturilor

Un doctorat este o diplomă de prestigiu prezentată pentru finalizarea unui program de studiu academic intens. Adesea durează patru până la șase ani pentru a finaliza; Cu toate acestea, durata fiecărui program este diferită. Universitățile cer, de obicei, doctoranzi să facă cercetări, să ia cursuri și examene, să prezinte o disertație și să fie confirmate de un grup de experți… Citeste mai mult

Un doctorat este o diplomă de prestigiu prezentată pentru finalizarea unui program de studiu academic intens. Adesea durează patru până la șase ani pentru a finaliza; Cu toate acestea, durata fiecărui program este diferită. Universitățile cer, de obicei, doctoranzi să facă cercetări, să ia cursuri și examene, să prezinte o disertație și să fie confirmate de un grup de experți desemnați în domeniul academic al candidatului.

Ce este doctoratul în managementul transporturilor? Domeniul managementului transporturilor se ocupă de logistica implicată în transportul de persoane sau obiecte de la o locație la alta. Indiferent dacă este vorba de o rețea de trenuri de călători sau de o expediție de bunuri la scară largă, logistica transporturilor trebuie să demonstreze siguranța, eficiența și oportunitatea. Un program de doctorat în managementul transporturilor poate necesita cercetări dificile în statistici, matematică și raționament cantitativ.Cursurile tipice din aceste programe acoperă adesea știința transportului, analiza traficului, economia sistemelor de transport, planificarea urbană, ingineria civilă și analiza politicii de transport. Elevii pot lucra, de asemenea, cu software-ul TMS (sistem de management al transportului). Cursurile suplimentare pot explora analiza cererii de călătorie, inteligența artificială în transporturi, sistemele informatice geografice și științele sociale. Unele programe au studenții finalizează un proiect de replicare în care trebuie să reproducă constatările publicate într-un jurnal de transport reputațional.

Abilitățile dobândite într-un program de doctorat pentru managementul transporturilor beneficiază de o serie de alte ocupații. Elevii pot învăța abilitățile optime pentru negociere și comunicare. De asemenea, își pot ascuți abilitățile analitice și de raționament, precum și abilitatea de a rămâne axată pe soluții.

Diferitele universități din țările din întreaga lume oferă programe care diferă în funcție de lungime și de cost.Pentru detalii, contactați școlile individuale care oferă programele care vă interesează.

Cariere pentru candidații de doctorat de succes în managementul transporturilor pot fi găsite în mai multe industrii. Persoanele cu un doctorat în Managementul transporturilor pot fi în măsură să asigure locuri de muncă consultante cu companiile care doresc ajutor logistic. Unele industrii care caută consultanți în domeniul logisticii sunt: ​​construcții, servicii guvernamentale, alimentare, servicii de transport de călători și comerț internațional.

Mulți doctoranzi au reușit să găsească opțiuni pentru studii online în domeniul managementului transporturilor. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University of Johannesburg
Johannesburg, Africa de Sud

Elevul ar trebui să dezvolte competențe intelectuale și de specialitate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de e ... +

Elevul ar trebui să dezvolte competențe intelectuale și de specialitate și abilități practice în dobândirea, interpretarea, înțelegerea, analiza și aplicarea principiilor de economie a transporturilor, management și reglementare. Studentul trebuie să dezvolte abilități de cercetare, scriere și gândire creativă în domeniul economiei transporturilor. Studentul ar trebui să poată lua decizii strategice în contextul sectorului transporturilor și să analizeze și să evalueze orice decizie internă sau externă care are impact asupra acestui sector. -
Doctorat
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 4 ani
Engleză
Feb 2023
31 Oct 2022
Campus