PHDSTUDIES

Programe de Doctorat de Top în Statele Unite ale Cambridge Regatul Unit 2021

Cerințele pentru un program de Doctorat includ adesea ca studentul să fi obținut deja o diplomă de Masterat. În plus, trebuie prezentată o teză sau disertație care să consiste în principal din cercetarea academică originală a studentului. În unele țări, această lucrare poate să trebuiască să fie prezentată în fața unei comisii.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Cambridge, oras universitar cu aproximativ 130 de mii de studenți, este mândru de a fi acasa, la Universitatea din Cambridge, fondat în secolul al 13-lea și în mod constant pe locul ca fiind unul dintre primele 5 universități din lume. Există, de asemenea, Anglia Ruskin University.

Caută Programe de Doctorat în Statele Unite ale Cambridge în Marea Britanie 2021

rezultate găsite Filter

Doctor în studii antarctice

University of Cambridge Murray Edwards College
Doctorat
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;7 ani
Engleză
Campus

British Antarctic Survey (BAS) este unul dintre cele mai importante centre de cercetare de mediu din lume și este responsabil pentru activitățile științifice naționale ale Reg ...

Citeste mai mult

MB / PhD - Conținutul cursului

Hilderstone College
Doctorat
Aug 2021
Engleză
Campus

Cursul clinic se bazează în Cambridge, dar studenții vor studia, de asemenea, la mai multe spitale regionale partenere NHS Trust și în cabinetele generale din estul Angliei, p ...

Citeste mai mult